Šta znači sanjati da se penjete?

Ako se penjete na stenu a držite se za kamenje, taj san Vam najavljuje napredovanje na poslovnom planu. Budite fokusirani na posao, pažljivi i bićete uspešni u svom poslu.

Advertisements

Ako sanjate da se penjete na planinu, a u ruci nosite zastavu – pazite se nesreća u stvarnom životu. Penjanje uz stepenice u snu može biti i negativan znak.

Miler je rekao, ukoliko se u snu penjete na planinu i idete prelepo uređenom stazom, to je simbol bogatstva i izobilja. Ukoliko se popnete na grubu planinu i dođete do vrha, to je simbol nedaća i poteškoća.

Ako sanjate da se penjete uz merdevine, to je dobar znak i za Vas označava radost, a ako se spuštate niz merdevine u snu, to može biti loš znak. Verovatno će doći do nekog razočarenja na ljubavnom planu.

Ako ste se u snu popeli na neko nepristupačno ili opasno mesto i u tom trenutku ste se probudili, to za Vas znači da ćete u stvarnom životu pronaći izlaz iz neke teške situacije.

Ako se penjete, a ne možete da dođete do cilja, to najavljuje da nešto što očekujete da se desi se neće desiti. Ako se žena penje na zid, znak je da će pronaći snažnog i dobrog muškara sa kojim će biti srećna.

U Vanginoj knjizi tumačenja snova piše, ako se uz napor popnete na toranj ili bilo koje drugo uzvišenje, to znači da ćete na putu do cilja i uspeha naići na puno prepreka koje ćete morati da prevaziđete. Ako se do vrha penjete i prolazite kroz tunel ili lavirint, to onda nije dobar znak.

Ovakav san ukazuje na to da niste zadovoljni svojim životom trenutno. Vi želite nešto da promenite, ali sve vreme kao da se vrtite u krug. Morate biti aktivniji i ne smete dozvoliti da Vam život prolazi pred očima.

Ako se u snu penjete i vidite izlaz iz zatvorenog prostora, to je znak da će se stvari u Vašem životu poboljšati. Ako se u snu penjete da biste se sakrili u sklonište, onda to znači da ćete pretrpeti neki poslovni gubitak.

Takođe, ovakav san može da označava izvršenje nekog kaznenog dela zbog kog ćete biti prinuđeni da se sakrijete od zakona. Ovakav san može da ukazuje da se osećate usamljeno.

Ako se penjete da bi ste se sakrili od čudovišta, možda ćete čuti neke neobične vesti ili saznati za neke događaje za koje pre niste znali.

Advertisements

Sanjate da se penjete na tavan kuće, znači da ćete imati intimne odnose sa nekim starim prijateljem kog niste dugo videli. Ta osoba je možda imala neka osećanja prema Vama ranije, ali Vi to niste znali.

Ako se popnete stepenicama, takav san onda nagoveštava sastanak sa nekom bitnom osobom.

Ako ste sanjali da se penjete uz stepenice, merdevine, na planinu ili brdo, verovatno će Vam se na Vašem životnom putu isprečiti neke prepreke. Ako u snu uspete da se popnete na vrh, takav san Vam najavljuje dobar učinak u Vašim poduhvatima.

Ako sanjate da ste ostali zaglavljeni u jednom položaju i ne možete da se pomerite, onda to može predstavljati Vašu trenutnu zarobljenost u životu, koju osećate.

Važno je da obratite pažnju da li Vam je penjanje bilo otežano ili ste to uradili lako. Probajte da se setite da li ste se predali ili ste izdržali do kraja i stigli do cilja?

Da li ste u penjanju bili usamljeni ili ste imali nečiju pomoć i nekoga ko je bio uz Vas. Takođe, važno je i to da li ste se kretali na gore ili ka dole?

Sanjati da se penjete sa mnogo poteškoća

Ovakav san može imati više različitih značenja. Ukoliko je Vaše penjanje bilo usporeno, to možda znači da ste previše opterećeni sa nekim stvarima i da bi trebalo malo da se rasteretite.

Takođe, ovo može značiti da sebe previše zatrpavate sa poslom i obavezama ali i da ste možda naišli na neke nepredviđene i neplanirane životne prepreke koje uzrokuju spori napredak.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da ste pod stresom zbog novonastalih okolnosti. Na primer, ako ste nedavno osnovali porodicu ili započeli novi posao a niste bili potpuno spremni za to.

Ipak, ovi snovi imaju i pozitivno značenje da će se i pored svih poteškoća na kraju ipak desiti neke dobre stvari.

Advertisements

Sanjati da se penjete uz stepenice

San u kom se penjete uz stepenice ima približno istu simboliku kao san u kom se penjete uz merdevine. Ako su stepenice kojim se penjete strme ili dugačke, to označava poteškoće na Vašem životnom putu.

Ako ste se uspešno popeli uz stepenice, to znači da će Vam verovatno trebati više vremena da stignete do Vašeg odredišta, koje ste sebi zacrtali.

Ako ste bili puni samopouzdanja dok ste se penjali uz stepenice, to je znak i Vašeg samopouzdanja koje imate dok idete ka svom cilju.

Sanjati da se penjete na drvo

Ako ste sanjali da se penjete na drvo to može značiti da ste počeli ubrzano da napredujete u karijeri. Ako je drvo na koje ste se penjali bilo “mrtvo”, to bi moglo značiti da ćete u bližoj budućnosti ostvariti neki manji finansijski dobitak ili pomoć.

Advertisements

Ukoliko ste sanjali drvo u punom cvatu to može biti veoma dobro po Vas i članove Vaše porodice jer može značiti da ćete ostvariti neki veliki dobitak za celu porodicu.

Ako je drvo u snu na koje ste se penjali počelo da pada na zemlju, ne donosi Vam dobre vesti jer možda nagoveštava težu povredu ili bolest. Penjanje uz bagremovo stablo ukazuje da biste mogli dobiti šansu da se, zajedno sa porodicom, preselite na neko bolje mesto.

Sanjati da se penjete ali nikako ne stižete do cilja

Ako se u snu penjete a nikako ne stižete na Vaše krajnje odredište, moguće je ste udaljeniji od svog cilja nego što mislite. U tom slučaju san Vam sugeriše da je potrebno da usporite kako bi ste došli do svog cilja.

Moguće je da ste se previse zaleteli, a ako želite da uspete bolje je da idete manjim koracima i na kraju ćete uspeti u onome što ste naumili.

Sanjati da se penjete preko zida

Ukoliko sanjate da se penjete preko nekog zida, to sugeriše na problem na putu do Vašeg cilja. Pronađite način da prevaziđete prepreku, a vrlo verovatno će Vam se pojaviti još prepreka na putu do uspeha.

Sanjati da se penjete uz merdevine

Ako se u snu penjete uz merdevine, to je znak da se u stvarnom životu penjete na društvenoj lestvici. Izgradićete dobra prijateljstva i dobre odnose.

Vaš san može značiti I napredovanje na poslovnom planu, što je odlićno za Vas, jer je moguće da ćete biti unapređeni na poslu.

Merdevine predstavljaju uspeh, prosperitet, dobitak i moć. Budite ambiciozni kako bi ste ostvarili svoje ciljeve. Ako ste se penjali merdevinama do poslednjeg stepenika, to znači da ćete ispuniti sve što ste zacrtali da uradite.

Sanjati da se penjete preko zida i ulazite u kuću

U snu ste se popeli preko zida i ušli u kuću kojom ste se prošetali, takav san Vam najavljuje kraj svih Vaših poteškoća I problema koje ste imali.

Moguće je da se plašite nekog ili osećate da ste u nekakvoj opasnosti. Postoji mogućnost da Vam se neka osoba nađe I ponudi pomoć. Ali svakako uskoro očekujte kraj ove situacije.

Advertisements

Sanjati da se penjete uz uže

Penjenaje uz uže u snu može biti zagonetno, jer dok se penjete Vi ne znate ko drži uže na vrhu. Takav san može da znači da se otvara novo poglavlje u Vašem životu.

Važna osoba dolazi u Vaš život. Možda još uvek ne znate ko je ta osoba, ali kada je budete ugledali biće Vam jasno (baš kao što će Vam biti jasno ko drži uže kad se popnete uz njega).

Ako ste se snu popeli do kraja užeta a držala ga je neka Vama bliska osoba, to znači da Vam je ta osoba u stvarnom životu podrška i oslonac. Ako Vi sada mislite da ona to nije, Vi se varate. Jer Vam je mnogo više pomogla nego što mislite.

Sanjati da se penjete na planinu

San u kom se penjete na planinu je dobar znak, takav san simbolizuje napredak. Penjanje označava energiju, motivaciju, snagu I odlučnost. Vi ste ti koji imate puno motivacije i želje za napredovanjem. Voljni ste da se borite za ono što želite u životu.

Advertisements

Ako Vam penjanje u snu nije predstavljalo problem, tačnije ako ste se peli sa lakoćom to je jasan znak da idete u pravom smeru. Ništa ne može da Vas zaustavi na Vašem putu, jer ste istrajni i spremni da rešite prepreke koje se nađu pred Vama.

Ako Vam je ipak bilo naporno da se penjete, to znači da mogu da se pojave neki problem. Možda nećete moći da završite sve što ste započeli i neće baš sve ići tako lagano kao što ste planirali.

Biće potrebno da uložite više truda da bi ste rešili prepreke. Naravno, nikad ne treba odustajati. Verujte da će se na kraju sav trud, svako zalaganje isplatiti.

Sanjati da se penjete na krov

Ako sanajte da se penjete na krov, znači da mislite da ste u opasnosti. Trebalo bi da budete na oprezu i uradite sve što je u Vašoj moći kako bi ste to izbegli. Ako sanjate da padate sa krova, ova situacije može biti ozbiljnija nego što mislite.

Sanjati da se penjete na planinu nedovršenim putem

Ukoliko sanjate da je put kojim se penjete na planinu nedovršen, to je znak da ćete u životu naići na neku neoubičajenu situaciju. Možda Vam ta situacija neće doneti ništa dobro, ali Vi ćete morati sa njom da se suočite.

Advertisements

Dok se penjete nedovršenim putem, nailazite na smetnje i prepreke. Koje ne samo u snu nego i u stvarnosti mogu da Vam se nađu na putu.

Sanjati da se penjete kroz prozor

Sanjate kako se penjete kroz prozor, takav san simbolizuje Vašu želju da zavirite što dublje u sebe i svoju lićnost. Vi želite da se suočite sa problemima I emocijama koje ste “gurali pod tepih” ili možda niste ni bili do kraja svesni tih problema.

Za tumačenje Vašeg sna bitno je da znate šta ste videli u snu kada ste se popeli kroz prozor. Ako ste unutra zatekli lom i haos, to je znak nekakve zbrke I konfuzije. Ako je prizor koji ste zatekli uredan, to je onda znak discipline i jasnoće.

Sanjati da se penjete na planinu i držite nešto u ruci

Sanjate da idete uz planinu dok nosite nešto u ruci, taj san može da prognozira prinovu u porodici. Ako ste žena i sanjate ovakav san, razmotrite opciju da uradite test kako bi ste proverili da li ste u drugom stanju. Ovakav san najavljuje da verovatno nosite dečaka.

Sanjati da se penjete na stene

Ako ste sanjali da se penjete na stenu, jasan je znak da trebate da se usresredite na svoje snove. Takođe, trebate da marljivo i vredno radite kako bi ih pretočili u realnost.

Advertisements

Kamenje predstavlja prepreke, a kao što I sami verovatno znate, biće teško i mnoštvo prepreka će Vam preprečiti put do uspeha. Na tako strmom putu može se desiti da padnete, to je predznak neke opasnosti u stvarnom životu. Budite pažljivi.

Ako ste se uspešno popeli na stene, pritom niste skliznuli nego ste bezbedno stigli do vrha, to je dobro za Vas jer označava dobar dalji tok Vaših poduhvata.

Sanjati da se penjete na pesak

San u kom ste se penjali na pesak simbolizuje Vaš poslovni život i karijeru. Penjanje na pesak u snu može da simbolizuje i krah prijateljstva. Vaš san Vam poručuje da se na trenutak zaustavite i napravite pauzu.

Ovakav san može značiti i da se bojite da ne budete napušteni od strane neke osobe. Takođe, potrebno je da pružite više pažnje drugim ljudima i da ih ohrabrite kada im je to potrebno.

Sanjati da se penjete na planinu (ako ste bolesni)

Ako imate neki zdravstveni problem a sanjate ovakav san, on simbolizuje oporavak. Ukoliko Vam je penjanje teško palo, u tom slučaju postoji mogućnost da se oporavljate malo duže. Ne očajavajte, jer će te se u potpunosti rešiti bolesti.

Advertisements

Postarajte se da radite sve što je u Vašoj moći za Vaše zdravlje. Uzimajte redovno prepisanu terapiju i slušajte pažljivo šta Vam govore lekari.

Sanjati da se penjete na brdo sa prijateljima

San u kom se penjete na brdo sa prijateljima označava dobar period koji je pred Vama, period pun napredka, trijumfa i pobeda. Takođe, takav san najavljuje ispunjenje nekog Vašeg važnog zadatka.

Ako ste u snu pomagali prijateljima da se popnu, to je znak da verovatno želite da promenite neke stvari u svom životu, na bolje.

Ako ste se u snu za vreme penjanja, izgubili ili odvojili od prijatelja ili poznanika, taj san znači da biste verovatno hteli da se rešite nekih loših navika u stvarnom životu.

Advertisements

Sanjati da se penjete na vrh sveta

Ukoliko sanjate da se penjete ili osvajate neki od najviših vrhova sveta, to može značiti da ste ambiciozni i imate izražen avanturistički duh.

Spremni ste da pomerate svoje granice i probate nove stvari u životu. Sama činjenica da ste na vrhu sveta znači da se osećate slobodno. Ne marite mnogo za tuđa ograničavanja.

Sanjati da se penjete uz stepenice sa nekom osobom

Ukoliko se u snu penjete uz stepenice sa još nekom osobom, to je dobro za Vas. U svakom smislu penjanje uz stepenice simbolizuje uspeh. Pred Vama je dobar period u životu, a to simbolizuje penjanje nagore.

Osoba sa kojom ste se penjali uz stepenice, ustvari označava deo Vas koji će biti neophodno da ostavite iza sebe I krenete dalje, ali taj deo će Vam uvek nedostajati. Ako stignete do svog životnog cilja I ostvarite svoje snove, imaćete osećaj da Vam nešto fali I nedostaje.

Možda Vam nedostaje nešto u Vašem privatnom životu. Ili Vam neka osoba nedostaje pa se osećate nepotpuno bez nje. Možda ćelite da osnujete svoju porodicu.

Advertisements

Sanjati da se penjete na kapiju

Ako sanjate da se penjete na kapiju, znači da imate manjak samopoštovanja ili moguće imate krivu sliku o sebi. Da bi ste to ispravili potrebno je da radite na sebi i edukujete se duhovno.

Ovakav san ukazuje na proširenje vidaka koje Vam je potrebno. A možda i da kristalnije vidite problem koji vas tišti. Ovakav san može da simbolizuje i nervozu oko nečega.

Čini Vam se da Vas niko se sluša I ne razume, nađite način da se jasnije čuje šta mislite. Može doći do prekida veze sa nekom osobom, ovakav san na to upućuje.

Sanjati da se penjete uz brdo

San u kom se penjete uz brdo označava nadolazeći problem koji je za Vas neočekivan. Može predstavljati izazov za Vas. Ako Vam je bilo teško da se penjete, možda će biti potrebno puno truda da dostignete ono što ste sebi odredili.

Ukoliko ste se penjali sa spuštenom glavom, to može značiti da nemate jasno zacrtan cilj u životu. Ako ste sanjali da se na brdo penjete sa još nekim, takav san može imati dva značenja.

Advertisements

Osobe iz Vašeg okruženja žele da Vam pomognu i budu tu za Vas, ali možda i nije baš tako. Postoji mogućnost da oni remete Vaš napredak ili Vas u tome usporavaju.

Sanjati da se penjete na most

San u kom se Vi penjete na most predstavlja Vas i Vaše ponašanje prema okolini. Možda bi trebalo da pre nego što donesete neku odluku bolje analizirate Vaše okruženje.

Ovakav san je znak da ste možda previse opterećeni poslom ili obavezama, da previse razmišljate i da se pod stresom zbog rokova koje morate da ispoštujete na poslu ili u školi.

Sanjati da se penjete na balkon

Ukoliko se u snu penjete na balkon da bi ste ušli u kuću, takav san nagoveštava probleme na koje ćete naići. Takvi problemi imaće uticaj na Vaš život.

Advertisements

Sanjati da se penjete na drvo u bašti

Sanjati kako se penjete na drvo u bašti, znači da ste verovatno jako emotivna i ranjiva osoba i da ljudi lako mogu da Vas uznemire I povrede.

Kada Vam neko ne odgovara u društvu ili je neko previše napadan za Vaš ukus ili dominantan na način koji Vama ne odgovara, Vi se povlačite u sebe.

Trebali bi ste da pokušate da se oslodite i poradite na tome, jer Vam ta osobina ne ide u prilog kad je u pitanju komunikacija sa drugima.

Sanjati da se penjete na toranj

Ovakav san simbolizuje Vašu nestrpljivost. Morate naučiti da budete strpljivi i da verujete svojim instiktima. Takođe, potrebno je da problem koji imate nekad posmatrate i iz drugog ugla. Ovakav san označava Vas kao znatiželjnu osobu i Vašu želju da o određenoj situaciji saznate što više.

Sanjati da se penjete stepenicama koje vode do neba

Advertisements

Ako su stepenice kojima ste se penjali vodile do neba, to je povoljan znak za Vas i Vaš društveni život. U Vašem krugu prijatelja moguće je da ćete postati autoritet. Ali možda ćete se razočarati i shvatiti da to nije za Vas, da Vam takav položaj ne prija.

Sanjati da se penjete uz stepenice i silazite

Ako u snu idete uz i niz stepenice, to može označavati poteškoće na Vašem profesionalnom planu. Ali I moguć problem sa nekom osobom u privatnom žvotu.

Vi bi ste želeli da se otarasite takvih I sličnih problema i živite bez stresa I budete spokojni. Između ostalog, želeli bi ste da odete na odmor, nedge gde je tiho i mirno, da možete da se odmorite I rešite stresa koji se nakupio u Vama.

Sanjati da se penjete na piramidu

San u kom se penjete na piramidu znači da ste osoba koja sve drži u sebi. Ne iskazujete svoje emocije drugima. Slobodno se opustite i dozvolite drugima da vide Vašu emotivnu stranu. Takođe ovakav san može da znači da težite ka vezi sa nekom osobom.

Ali ne znate na koji način da joj se približite i ostvarite prisniji kontakt. Možda mislite da Vas drugi unapred osuđuju. Da preispituju Vaše postupke ili namere. U Vašoj ljubavnoj vezi postoji nepoverenje ili možda sumnjate na partnera.

Sanjati da se penjete na drvo u voćnjaku

Sanjate da se penjete na drvo u voćnjaku, je znak da u Vašem krugu prijatelja, postoji neka osoba zbog koje se ne osećate prijatno. Ili da se ne osećate prijatno tamo gde ima većeg broja ljudi.

Između ostalog, Vi ste osoba koja se sklanja sa strane kada nađu konflikti ili problemi. Vi se tada povlačite u sebe.

Trebali bi ste da poradite na tome, da budete komunikativniji sa drugim ljudima i da im se otvorite, kako bi ste napredovali I ostavirli uspeh u životu. Za Vas bi takođe bilo dobro, da probate da se oslobodite i izveštite u komunikaciji sa drugima.

Sanjati da se član porodice penje na planinu i pada

Ako ste sanjali da se penjete na planinu sa članovima porodice, a neko od njih pada, to je znak da se osećate kao da prosperirate u životu. Radujete se napretku.

Ali u stvarnom životu imate mnogo više problema i nerazjašnjenih situacija nego što se to Vama čini. Možda se neko iz Vaše porodice bori sa nekom poteškoćom. Sagledajte situaciju u kojoj se nalazite i suočite se sa svojim problemima.

Advertisements
Advertisements