Šta znači sanjati dečka (momka)?

Kada sanjate dečka to se odnosi na ono što čini potporu na putu ka vašim ciljevima i unutrašnjem miru. One vaše osobine i one strane vaše ličnosti koje vam pomažu da istrajete na putu ka svom uspehu i da savladate svakodnevne izazove, jesu predmet ovog sna.

Advertisements

Ovakav san se ne mora odnositi samo na crte vašeg karaktera, on može biti usmeren i na neki obrazac ponašanja ili naviku koja vas drži u emocionalnoj ravnoteži i čini da se osećate ispunjeno i spokojno.

Drugo tumačenje povezuje sa projekcijama koje imate u vezi sa vašim partnerom, sa načinom na koji vi tumačite stavove i ideje svog partnera.

San o dečku može imati različita značenja i ona se u velikoj meri vezuju za druge simbole koji se pojavljuju u snu, za vaše emocije u snu, kao i za životne okolnosti sa kojima ste trenutno suočeni na javi.

Kada sanjate svog dečka, to je ponekad povezano sa vašim budnim razmišljanjima o njemu, sa određenim strahovima i strepnjama. Ovakvi snovi su neretko odraz emocija ili briga koje preovlađuju u vašem odnosu, a ponekad su oni ogledalo vaših unutrašnjih previranja, nastojanja da se izborite sa određenim emocijama.

Ovo su snovi koji pokazuju da niste sasvim raščistili sa nekim dešavanjima iz svoje prošlosti ili da vas opsedaju neke brige koje se tiču budućnosti.

Sanjati da varate dečka

Kada sanjate da varate svog dečka, taj san je pokazatelj vaše nepromišljenosti i sklonosti da reagujete impulsivno, u trenutku, bez razmišljanja o mogućim posledicama. Ponekad je ovakav san znak da vam nije lako da se izborite sa iskušenjima, da vaša volja nije dovoljno čvrsta i da lako pokleknete pred primamljivim izazovom.

Čini se da vaša osećanja upravljaju vama, umesto da vi upravljate njima i kontrolišete ih. Kada vas nešto privuče, dopuštate da vas vodi želja i ne brinete o ispravnosti svojih odluka niti o tuđim emocijama. Moglo bi se desiti da tako nekoga nehotice povredite, baš kao i u vašem snu.

Još jedno tumačenje sna u kojem varate dečka može se odnositi na promenu vaših stavova. Možda ste do skoro u nešto čvrsto verovali, ali to se promenilo. Ovo ne mora nužno imati negativan predznak, ljudi sazrevaju i rastu, a u tom procesu im se često menjaju i uverenja.

Sanjati da imate nekoliko momaka

Ako ste sanjali da imate nekoliko momaka između kojih pokušavate da balansirate, očekuje vas period u kom nećete imati mnogo vremena za karijeru ili školovanje, jer ćete morati u potpunosti da se posvetite privatnom životu. Neke lične obaveze oduzimaće vam mnogo energije i zahtevati od vas stalnu prisutnost.

Sanjati da imate novog dečka

Kada sanjate da imate novog dečka, taj san predstavlja nagoveštaj novih životnih okolnosti koje će vam olakšati svakodnevicu. Neke novonastale situacije pomoći će vam da se osetite sigurnije.

Advertisements

Ako je dečko iz vašeg sna fin i odnosi se prema vama sa ljubavlju i poštovanjem, san otkriva da imate visoko samopoštovanje i verujete da ste vredni ljubavi. Osećaj da ste dostojni toga da budete voljeni, jeste preduslov svake uspešne veze.

Sanjati da vas dečko vara

I ovaj san bi mogao na vas delovati uznemirujuće, ali on ne mora da bude predznak stvarne prevare. Ponekad je ovakav san nagoveštaj kontakta sa ljudima za koje znate da prema vama ne gaje simpatije. Možda ćete se suočiti sa nekom osobom sa kojom niste u dobrim odnosima i to će vam doneti neku štetu.

San u kojem vas je prevario dečko nekada govori da ste povukli loš potez i napravili pogrešan izbor u nekoj situaciji i da će to imati posledice koje mogu biti velike. Ovo može da ukazuje na to da će vaša uverenja biti izdata, a žrtve koje podnosite obesmišljene.

Ako ste sanjali da vas je dečko prevario to je ponekad odraz vašeg osećaja da vaš dečko ne deli vaše stavove i životne ciljeve, da ima drugačije prioritete u životu od vas i da vam uverenja nisu bliska.

Kada sanjate da vas je dečko prevario sa osobom koja vam nije poznata, bićete prinuđeni da sarađujete sa osobama koje vam se ne dopadaju. Odbojnost je uzajamna, a okolnosti će zahtevati da radite zajedno, što može izazvati mnoge konflikte i probleme.

Ova saradnja bi vam mogla prouzrokovati pored stresa i različite gubitke. Bićete zlovoljni i napeti, pa nećete biti dobro društvo ni sebi ni ljudima u svom okruženju.

Sanjati da pričate sa dečkom

San koji se svodio na razgovor sa vašim dečkom, naročito ako je razgovor bio dug, govori da vaša veza ima budućnost. Vaš dečko će vam možda u bliskoj budućnosti postati verenik ili suprug.

Sanjati svađu sa dečkom

Ako ste sanjali da se svađate sa dečkom, to može imati različita značenja. Ako su u vašoj vezi u poslednje vreme česte rasprave i konflikti, ovaj san bi mogao biti podsticaj da pokušate da prekinete ovu praksu jednim mirnim i konstruktivnim razgovorom. Međutim, ako se na javi ne svađate često, uzrok svađe iz sna mogao bi biti ključ za tumačenje vaših snova.

Možda je u pitanju nešto što vas muči i u stvarnosti, ali izbegavate da mislite o tome i pokrenete razgovor na tu temu sa svojim partnerom. U tom slučaju, na ovakav san bi trebalo gledati kao na podsticaj da spornu temu ipak pokrenete na javi i rasteretite sebe potisnutih emocija.

Sanjati da vas dečko tuče

Iako san u kojem vas je dečko pretukao zvuči vrlo uznemiravajuće, njegova simbolika je sasvim suprotna. Ovaj san ne govori da ste u vezi sa agresivnom osobom, naprotiv, san vam poručuje da ste i vaš dečko i vi emotivno zreli, da upravljate svojim osećanjima i imate razvijene mehanizme za efikasno rešavanje sukoba. Sasvim suprotno vašem snu, vaš odnos na javi je dobar i zreo.

Advertisements

Sanjati da imate dečka (tumačenje za slobodne devojke ili žene)

Kada slobodne devojke ili žene sanjaju da imaju dečka, to se obično smatra predviđanjem skorog upoznavanja nekoga ko će im postati partner i doneti mnogo zadovoljstva.

Sanjati da zlostavljate dečka

Ako ste sanjali situaciju u kojoj se loše ophodite prema svom dečku, bilo da je reč o emotivnom, fizičkom ili seksualnom zlostavljanju, to je pokazatelj da vas progoni osećaj krivice zbog nečega što ste radili u prošlosti. Kajete se zbog svojih postupaka, a možda imate i osećaj da vam se greške iz prošlosti sada „obijaju o glavu“.

Sanjati da imate drugog dečka

Ako ste trenutno u vezi a sanjali ste da imate drugog dečka, on je verovatno predstava svega onoga što vam nedostaje u vašem odnosu sa stvarnim dečkom. Ako postoji nešto za šta verujete da bi vašu vezu učinilo boljom, najbolji put da to postignete je otvoren razgovor sa partnerom.

Sanjati da imate dečka (tumačenje za udatu ženu)

Ako ste udati, a sanjali ste da imate dečka, to govori da ste nezadovoljni svojim brakom. Ovo ne mora biti znak trajnog nezadovoljstva, već je možda u pitanju trenutno osećanje vezano za fazu u kojoj se vaš brak sada nalazi.

Sanjati da vam je dečko neko koga poznajete

Dešava se da se u snu kao vaš dečko ponekad pojavi neko ko vam je na javi zapravo samo poznanik. Ovaj san je ponekad zbunjujuć, a nudi prostor za dva različita tumačenja. Sa jedne strane, moguće je da ćete sa tom osobom imati neke probleme u komunikaciji.

Advertisements

Neko će pogrešno shvatiti nešto što je urađeno ili izrečeno, a dalji postupci će možda još više produbiti nastali nesporazum.

Sa druge strane, moguće je da sa osobom za koju ste sanjali da vam je dečko, već neko vreme gradite interesantan odnos. Nešto što je počelo kao obično poznanstvo ima potencijal da preraste u emotivan odnos, a možda i u romantičnu avanturu.

Sanjati bivšeg dečka

San o bivšem dečku, obično govori da vam ova osoba nedostaje. Ako sanjate svog bivšeg dečka, a naročito ako su u pitanju lepi snovi u kojima se osećate zadovoljno, vrlo je moguće da na javi često razmišljate o toj osobi i pitate se da li bi vredelo obnoviti tu vezu.

Shvatite ovaj san kao poziv da temeljno razmislite o tome kakve bi zaista bile posledice mirenja sa bivšim dečkom. Do kojih god zaključaka da dođete, ovo bi trebalo da odagna nostalgiju koja vas trenutno opseda – ili ćete se zaista pomiriti sa tom osobom ili ćete shvatiti da ipak niste bez razloga raskinuli.

Ponekad je san o bivšem dečku pokazatelj da vam nedostaje seks sa tom osobom, naročito ako ste trenutno u drugoj vezi. Možda nesvesno upoređujete bivšeg i sadašnjeg dečka na tom planu i možda vam je seksualni život bio zanimljiviji i življi sa prethodnim partnerom.

Sanjati seks sa dečkom

Kada sanjate se*s sa svojim dečkom, taj san se odnosi na lepa iskustva koja vam pričinjavaju zadovoljstvo. Svesni ste svojih prednosti, vladate svojim veštinama i uživate na onim poljima na kojima se osećate sigurno i samopouzdano.

Ponekad se snovi koji uključuju intimnosti odnose na zadovoljstva koja doživljavate sa svojim momkom, ali ne na ona seksualne prirode, već na druge životne radosti i stvari koje vas opuštaju i usrećuju. San o seksu sa dečkom može odražavati i vaš stvarni seksualni život, ali je to manje verovatno.

Sanjati da vam je dečko umro ili je ubijen

San u kojem je vaš dečko nastradao ili umro često predstavlja poruku vaše podsvesti da ste odustali od vaše veze i verujete da je mrtva i završena. Ponekad se ovakav san javlja usled osećaja da vas veza u kojoj ste ne vodi nikuda, da kao par ne napredujete i da vam je odnos stalno u istoj fazi razvoja.

Možda vaš partner ne prepoznaje vaše potrebe ili se ne osećate slobodno da izrazite svoje emocije. Često je ovakav san sugestija podsvesti da ste u vezi koja nije dobra za vas i da bi bilo poželjno da iz te veze što pre izađete.

Nekada se san u kojem vaš dečko umire ili biva ubijen tumači kao završetak nekih okolnosti ili prekid neke navike koja vam je olakšala određenu životnu fazu i učinila da se izborite sa nekim poteškoćama.

Advertisements

Kod ovakvih snova, vrlo je važno osvrnuti se na emocije koje su se u snu javile, jer one otkrivaju potisnuta osećanja koja ni sami sebi još uvek ne priznajete. Recimo, ako ste u snu osetili olakšanje kada ste videli da je vaš dečko mrtav, to je definitivno signal da izbegavate da se suočite sa nekim negativnim osećanjima koja vas muče u vezi.

Možda više niste zaljubljeni u svog dečka, možda je ta veza počela da vas opterećuje ili niste zadovoljni njegovim odnosom prema vama. U tom slučaju, ovaj san treba tumačiti kao podsticaj da prekinete vezu. Sa druge strane, ako ste u snu bili uznemireni i preplavljeni tugom, možda vam je do odnosa sa tim dečkom stalo više nego što sebi priznajete.

Moguće je da ste sebe uveravali da je reč samo o usputnoj avanturi, ali vam san poručuje da su vaše emocije mnogo snažnije i da zapravo priželjkujete ozbiljnu vezu. Ako ste u snu bili ravnodušni, verovatno da ni na javi ne gajite naročito duboka osećanja prema svom partneru i da vaša veza nije baš posebno čvrsta.

Sanjati da se zabavljate sa dečkom

San u kom vidite sebe kako se zabavljate sa svojim momkom, pokazatelj je da ste potpuno preokupirani svojom romansom. Moguće je da zbog svoje ljubavne veze zapostavljate ostale sfere života. Ova zanesenost sopstvenom vezom mogla bi stvoriti neke sukobe i konflikte u vašoj porodici, pa ćete možda biti prinuđeni da birate između svog partnera i familije.

Sanjati bivšu devojku vašeg dečka

Kada sanjate bivšu devojku svog dečka, to može imati različita značenja, zavisno od emocija koje su preovladavale u vašem snu. Ako ste u snu bili prijateljski nastrojeni prema devojci koja je nekada igrala važnu ulogu u životu vašeg sadašnjeg partnera, san se odnosi na oproštaj za neku davnu grešku.

Advertisements

Ovo može biti nagoveštaj da ćete vi nekome oprostiti nešto loše što je uradio u prošlosti, ali i da će vama biti oprošteno za neki stari greh.

Nasuprot tome, ako ste u snu osetili ili pokazali negativne emocije prema toj devojci, bilo da je reč o ljutnji, ljubomori, preziru, gađenju ili besu, san vas upozorava da sebe iscrpljujete nepotrebnom patnjom. Osećate zbog nečega jako nezadovoljstvo i punite se negativnom energijom.

Sanjati da imate dečka ali nemate seksa

San u kojem imate dečka ali vaš odnos ne uključuje seksualnu dimenziju, pokazatelj je da ste suočeni sa poteškoćama ili konfliktima u porodici ili u vezi.

Sanjati da vam se dečko ne javlja

San u kome uporno pokušavate da stupite u kontakt sa svojim dečkom, ali u tome ne uspevate, govori o problemima u komunikaciji i vašem osećaju da ste zapostavljeni. Ako ste sanjali da vam se dečko ne javlja na telefon i ne odgovara na vaše poruke, verovatno se u stvarnosti osećate kao da ne uspevate da se sporazumete sa svojim partnerom.

Moguće je da vas često prati utisak da ste pogrešno shvaćeni ili da vašem dečku nije jasno šta zaista mislite ili želite. Pokušajte da otvoreno komunicirate. Ponekad je direktan razgovor jedini način da saznamo da li su naše slutnje istinite.

Advertisements

Sanjati da ste trudni sa dečkom

Ako ste sanjali da je vas i vašeg dečka iznenadilo saznanje da ste u drugom stanju, vaše emocije iz sna pokazuju dalji razvoj vašeg odnosa. Ako ste u snu bili srećni zbog saznanja o neplaniranoj trudnoći, očekujte da će vaša veza u bliskoj budućnosti preći na viši nivo.

Možda ćete početi da živite zajedno ili će vas vaš partner zaprositi. Ako ste u snu bili neprijatno iznenađeni, verovatno je to znak da će se vaš partner udaljiti od vas. Možda je shvatio da mu vaša veza stvara suviše obaveza i da se više ne oseća prijatno, a možda mu je potrebno malo dodatne slobode.

Sanjati fotografiju vas i vašeg dečka

San u kome ste videli ili posmatrali fotografiju na kojoj ste vaš dečko i vi, nagoveštava da među vama postoje nerazjašnjeni problemi. Moguće je da niste sigurni šta on zaista oseća prema vama ili ne verujete da je vaša veza dovoljno jaka i čvrsta da bi opstala.

Ako su se na fotografiji koju ste gledali u snu pored vas dvoje pojavili još neki ljudi ili predmeti, to vam može otkriti mnogo toga o problemu na koji se san odnosi. Pokušajte da se prisetite što više detalja vezanih za fotografiju koju ste videli.

Odnosi koje na javi imate sa ljudima koji su bili na toj slici ili karakteristike predmeta koji se na njoj pojavljuju, mogu imati snažne veze sa simbolikom ovog sna.

Advertisements

Možda je recimo na slici bila osoba za koju mislite da se meša u vaš odnos ili neko ko je u prošlosti vašeg dečka igrao značajnu ulogu, poput njegove bivše devojke ili bliskog prijatelja.

Sanjati da dečko spava

Spavanje je jedna od situacija u kojima smo najranjiviji, pa je san u kojem vidite svog dečka kako spava, pokazatelj da se u svojoj vezi osećate spokojno i bezbedno. Vaš odnos funkcioniše, puni ste poverenja jedno prema drugome i ne plašite se da međusobno razmenite poverljive i intimne informacije.

Osećate se sigurno jedno pored drugog i bez problema otvoreno pokazujete svoje slabosti. Posle perioda u kom se izgrađivalo poverenje između vas dvoje, sada se zaista osećate udobno i verujete da vaša veza ima dobru budućnost.

Sanjati drugu osobu sa vašim dečkom

Ako ste sanjali svog dečka sa nekom drugom ženom, to je znak da on krije neku tajnu. Kada budete otkrili šta vam je vaš partner prećutao, možda će se vaša veza zauvek promeniti.

Sanjati da se dečko potuče zbog vas

Ako ste sanjali da vaš dečko ulazi u fizički sukob sa nekim zbog vas, suočićete se sa tmurnim periodom. Verovatno se već neko vreme osećate pomalo iscrpljeno zbog stalnih nesuglasica i nerazumevanja u vašoj vezi. Ako se oboje ne potrudite da popravite odnos, verovatno ćete se uskoro potpuno udaljiti ili čak raskinuti.

Advertisements

Sanjati da idete na putovanje sa dečkom

San u kom ste se sa svojim dečkom uputili na neko putovanje može doneti niz emocija, od uzbuđenja do stresa. Upravo to kako ste se osećali tokom sna govori o tome kako doživljavate svoju vezu i vaš odnos sa partnerom.

Ako je putovanje bilo lepo i zabavno, takva je verovatno i vaša veza. Međutim, ako su vas na tom putu pratile neprilike, iskrsavali problemi i svađe, sva je prilika da ni na javi vaša veza nije bez trzavica.

Sanjati budući život sa dečkom

Ako ste u snu videli slike srećnog i harmoničnog budućeg života sa svojim trenutnim dečkom, to je pokazatelj da ste i na javi zadovoljni. Osećate se lepo i ispunjeno i spremni ste da ozbiljno razmišljate o budućnosti sa ovom osobom. Želite da vaš odnos ostane stabilan i da poprimi ozbiljniju formu. Moguće je da intenzivno razmišljate o braku i potomstvu.

Sanjati da vas je dečko ostavio

Iako ste se možda probudili sa neprijatnim osećajem nakon sna u kojem vas je dečko ostavio, nemate uopšte razloga za brigu. Ovakav san se obično odnosi na menjanje nekih navika ili okolnosti koje vam više ne odgovaraju.

Možda su u pitanju situacije koje su vam nekad donosile mnogo benefita, ali stvari su se promenile i osećate da vam više nisu potrebne i ne donose vam više nikakvu korist. Moguće je da ćete shvatiti da su se vaše emocije prema određenoj osobi ili situaciji promenile.

Advertisements

Takođe, možda su neka uverenja do kojih ste ranije držali sada poljuljana i iako su ranije činila da se osećate stabilno, više vam se ne čine važnim. San u kome vas dečko ostavlja može biti znak da se nešto od čega ste imali korist promenilo, da više ne donosi iste posledice i da vam čini štetu.

Sanjati da ste se udali za dečka

San u kojem ste se udali za svog dečka je zaista pokazatelj vašeg harmoničnog i srećnog odnosa. Vi se volite, dobro se poznajete i neprestano se trudite da negujete i gradite svoju vezu. Ovakvi snovi su ponekad predviđanja krupnih koraka, poput preseljenja u zajednički stan ili venčanja.

Sanjati da vam se dečko ne sviđa

Ako ste sanjali da ste u vezi sa nekim ko vam se ne dopada ili sa nekim ko vas tretira na loš način, to nije dobar pokazatelj. Ovakav san vam nagoveštava da će se u vašem životu uskoro pojaviti neko ko će imati loš uticaj na vas. Ova osoba će vam doneti mnogo nevolja i zakomplikovati vam svakodnevicu.

Sanjati da pričate sa devojkom od bivšeg dečka

San u kojem ste razgovarali sa sadašnjom devojkom svog bivšeg dečka, nije jednostavan za tumačenje i u najvećoj meri zavisi od emocija koje su vladale vama tokom sna.

Ako ste u snu bili bezbrižni ili čak veseli i srećni, to je znak da ste raščistili sa prethodnom vezom i nastavili svojim putem. Ako je razgovor sa tom devojkom u snu bio neutralan, verovatno još uvek niste zaista sigurni kako se osećate po pitanju svoje bivše veze.

Advertisements

Kada sanjate da ste tokom razgovora sa devojkom svog bivšeg momka ljuti ili nesrećni, to je pokazatelj da se niste oporavili od svoje prethodne veze i preboleli bivšeg dečka. Moguće je da vama vladaju vrlo negativne emocije prema njemu ili prema njegovoj novoj devojci.

Sanjati da ste sa dečkom vaše prijateljice

Ako ste se u snu zabavljali sa dečkom od svoje prijateljice, ovaj san verovatno ima više veze sa vašom prijateljicom nego sa njenim dečkom. Verovatno prema njoj osećate izvesnu ljubomoru i zavidite joj na nekim osobinama ili na nekim životnim okolnostima. Ponekad je ovaj san znak da biste želeli da provodite više vremena sa ovom prijateljicom ili da ostvarite dublje prijateljstvo.

Sanjati da vas je dečko zaprosio

Ako ste sanjali prosidbu, to ne mora uvek biti znak da će vas dečko zaista i zaprositi (mada to ponekad i jeste slučaj), ali je svakako nagoveštaj pozitivne promene i lepih vesti. Nekada ovaj san nagoveštava dobitak ili napredak na poslovnom ili ličnom planu.

Sanjati da vam je dečko neko koga ne poznajete

Ako ste sanjali da vam je dečko neko koga uopšte ne poznajete, to nagoveštava nezadovoljstvo i konflikte. Ulazite u fazu u kojoj ćete biti prilično negativni, lako ćete se uznemiravati čak i oko sasvim nebitnih stvari, a to će vam doneti niz nevolja i sukoba sa ljudima koji vas okružuju.

Sanjati da imate bebu sa svojim dečkom

Kada sanjate da imate bebu sa svojim dečkom, doživećete nešto što će vas promeniti iz korena. Posle ove promene bićete jači i samouvereniji nego što ste bili ikada pre. Tumačenje ovog sna razlikuje se i u odnosu na pol deteta. Ako ste sanjali bebu dečaka, promena koju ćete doživeti učiniće vas pozitivnijom i odgovornijom osobom.

Advertisements

Ako je beba koju ste sanjali devojčica, promena koja će se odigrati u vama učiniće vas zrelijom. Spremni ste za majčinstvo. Vaši prioriteti su se promenili i više vam nije stalo samo do provoda i lične slobode, već ste spremni da se okrenete partneru i zasnujete porodicu.

Sanjati da vaš dečko ide u zatvor

San u kojem vaš dečko odlazi u zatvor govori da ne verujete da vaša veza ima budućnost. Ponekad su ovakvi snovi znak da se nalazite u lošem, toksičnom ili čak grubom odnosu.

Sanjati da je vaš dečko homoseksualac

Ako ste sanjali da je vaš dečko zapravo homoseksualac, to je nagoveštaj nestabilnosti i neizvesnosti koju osećate u svom odnosu. Moguće je da se neke okolnosti u vašoj vezi menjaju, a vi se zbog toga osećate nesigurno i pitate se šta će vam ove promene doneti.

Sanjati dečka – simbolika

Naša osećanja, ona kojih smo svesni i ona koja ostaju na podsvesnom nivou, u velikoj meri određuju naše snove. Zato postoje brojni razlozi zbog kojih sanjamo neke stvari, a najlakše ih je dokučiti ako sagledamo sopstvene emocije.

Ponekad je san o raskidu zapravo pokazatelj da će vaša veza uznapredovati. Vi i vaš partner spremni ste da raskinete sa prošlošću i upustite se u nove nivoe svoje veze.

Advertisements

Kroz snove, naš um se uglavnom trudi da uradi dve stvari – da proradi događaje koji su se desili na javi ili da nam priušti nešto što priželjkujemo. Ponekad vam podsvest šalje snove da biste zadovoljili emocionalnu potrebu da iskusite nešto što silno priželjkujete ali vam se ne dešava u stvarnosti.

Nekada vam snovi pokazuju kakav bi život mogao da bude ako biste prestali da mu se opirete. Ponekad vas na javi koči strah ili nesigurnost, pa vam podsvest šalje slike ohrabrenja kako biste prestali da se odupirete nečemu što ustvari priželjkujete.

Iz ugla nauke, podsvest kreira snove na osnovu emocija, iskustava i sagledavanja kojima je izložena. Zbog toga je očekivano ponekad sanjati ono za čim čeznete, jer je to odgovor vašeg uma na vaša razmišljanja i osećanja.

San o dečku kojeg na javi nikada niste videli, nagoveštava svež početak. Pred vama su nova iskustva i mogućnosti o kojima ranije niste ni razmišljali.

Advertisements

Snovi o dečkima obično nemaju bukvalna značenja, već su pokazatelj vaših emocija, nadanja i strepnji. Tumačenja ovih snova uvek u najvećoj meri zavise od raspoloženja koje vlada u vašem snu i osećanja koja vezujete za ono što ste sanjali.

Advertisements