Šta znači sanjati ljubljenje – sanjati poljubac?

Ako ste sanjali ljubljenje to je simbol potvrđivanja, podržavanja ili motivisanja i podrške. Kada u snu ljubite nekoga, to govori da podržavate datu osobu ili dešavanje.

Advertisements

Isto tako, to može govoriti o načinu na koji se podstičete.

Takođe, ljubljenje u snu može simbolizovati pristajanje ili razumevanje i uvažavanje svojih umeća, dopadanje ili osnaživanje sposobnosti i talenata.

Ukoliko ste u snu videli druge kako se ljube, to može govoriti o delovima Vašeg bića koji su u vezi a razlikuju se, ili o nekim delovima Vašeg života koji se poklapaju uprkos diferentnosti.

Kada sanjate ljubljenje koje je loše, to je simbol Vaših negativnih emocija koje gajite prema nekome ko Vam pruža podršku.

Verovatno Vam je ponuđen posao ili ste pozvani negde od strane osoba koje Vam se ne dopadaju. Kada u snu ljubite nečije stopalo, taj san označava potvrdu ili držanje pri moralnim standardima.

Dopada Vam se tuđi sistem vrednovanja. Kada sanjate da ljubite rivala, to označava prevaru, suparništvo ili pomirenje.

Ako sanjate da Vam se nije dopalo što Vas je neko poljubio, to je simbol komplimenata koje ne želite ili prihvatanja.

Uzimajući ovo u obzir, ljubljenje može pokazati koliko Vam je neko drag i kakve su Vaša lična razmišljanja o osobi koja Vam se dopada.

Ako je poljubac u snu bio odbijen, to simbolizuje osećanja koja imate kada se radi o Vašoj saglasnosti ili potpori, za koju mislite da je izopštena ili nepotrebna drugima.

U svetu snova, ljubljenje je vrlo česta pojava. Tumačenje snova o ljubljenu najviše zavisi od pojedinosti sna.

Advertisements

Možda ste sanjali da ljubite svog bivšeg emotivnog partnera, tuđeg momka/devojku, prijatelja, nepoznatu osobu, slavnu ličnost, možda i krvavi poljubac, itd.. Sve je moguće!

Sve od navedenog predstavlja potencijalne situacije koje možete sanjati i svaka od njih će reći ponešto o Vašem snu i pomoći Vam da ga razumete.

Prisetite se što više sitnica i detalja sna kako biste ga uspešno razumeli.

Bitno je da upamtite koje vrste je bio poljubac, koga ste poljubili u snu ili ko je Vas poljubio i kakva su Vas osećanja pratila tokom tog poljupca.

U daljem tekstu možete pročitati tumačenja nekih od najrasprostranjenijih snova o poljupcima.

Sanjati da vas neko ljubi

Sanjati da se ljubite sa nekim koga poznajete, može govoriti o senzualnosti ili romantičnoj vezi koju imate sa tom osobom. Isto tako, san Vam šalje poruku da morate vrednovati tu vezu.

Raščistite svoj mozak kada budete tumačili ovaj san. Budite svesni da pojava ovog sna ipak ne mora da znači da ćete u realnosti prebrzo uploviti u novi odnos sa osobom sa kojom ste se ljubili.

San bi jednostavno mogao biti način za prenošenje poruke koja ima veze sa životnom blagošću.

Ova poruka verovatno govori da je neophodno da provedete neko vreme radeći na sebi. Moguće je da se osećate krhko i nesigurno, što je i logično. Čim ste se probudili zapitali ste se koje je značenje ovog sna!

San je usko povezan sa budućom pričom koja tek treba da se razvije, pa Vam može skrenuti pažnju na Vaše napore da izađete iz teške i stresne životne situacije, pa je poljubac iz sna zapravo znak da Vas očekuje razrešenje i stabilnost u vremenima koja dolaze!

Advertisements

Sanjati da se ljubite sa nepoznatom osobom

Kada sanjate da se ljubite sa osobom koju ne poznajete, ta osoba može biti oličenje Vaše spremnosti, odvažnosti i životne motivacije.

Sam čin ljubljenja sa nepoznatom osobom može ukazivati na Vašu želju za menjanjem. Kada se radi o ljubavnim vezama, tada preferirate da budete sa nekim ko zna čemu teži i ko je stabilan.

Kada poljubite nepoznatu osobu u snu, to znači da morate početi da budete vladar svog života i da je neophodno da se fokusirate na put kojim želite da idete.

Ako ste u snu ljubili nepoznatu žensku osobu, to govori da žudite za pustolovinom, veseljem i uživanjem. Ukoliko ste se ljubili sa nepoznatim muškarcem, ovakav san nosi jaku mušku energiju.

Taj nepoznati muškarac može biti simbol nekih unutrašnjih prepreka i barijera koje blokiraju Vaš uspeh i napredak.

Advertisements

Verovatno Vam je prijalo dok ste odmarali na kauču i niste razmišljali o poslu, ali san Vas poziva da se trgnete i što pre okrenete Vašim željama i ciljevima, kao i načinima na koje ćete ih realizovati.

Ljubljenje stare nepoznate osobe u snu, govori da ne bi smeli dopustiti drugim ljudima da se ispreče na Vašem putu ka ostvarenju ciljeva.

Kada sanjate da ljubite osobu koju ne poznajete, to ima veze sa Vašim odnosom prema sebi. Nekada u životu upoznajemo ljude koji u naš život donose više drame nego što je potrebno.

Ako ste sanjali da se ljubite sa nepoznatom osobom, to može govoriti i o Vašoj usamljenosti i izolovanosti.

Sanjati da ljubite preminulu osobu

Kada imate san u kome ljubite osobu koja je preminula, to znači da dolazi drugi život i ponovno rađanje, kao i dobro zdravlje. Isto tako, značenje sna govori da ćete imati zaštitu od dobrih sila.

Sanjati ljubljenje sa nekim koga ne volite

Kada imate san u kome ljubite osobu koju ne volite, taj san govori da bi neko želeo da ima uticaj na Vaše stavove, da Vas primorava da „igrate kako on svira“, kao i da Vas prisiljava da činite stvari koje ne želite.

Isto tako, san može biti najava izdaje koja dolazi ubrzo, od strane neke osobe, kao i da će Vas ta osoba takođe razočarati i izneveriti.

Sanjati da vas neko poljubi protiv vaše volje

Kada Vas u snu neko poljubi iako Vi to ne želite, to ukazuje da postoji osoba koja želi da odlučuje umesto Vas, kao i da kontroliše Vaš život u potpunosti.

Nemojte dopustiti drugima da Vas teraju da radite ono što ne želite.

Advertisements

Dati san može imati i drugo značenje, koje govori o Vašoj nespremnosti za prihvatanje nekih delova Vaše prirode i karaktera. Ne možete da se pomirite sa svojom ličnošću pa je zbog toga potiskujete.

Sanjati ljubljenje sa nekim ko vam se ne sviđa

Ukoliko ste se u snu ljubili sa nekim ko Vam se nimalo ne dopada, to govori da ćete uspešno prevazići neko nepravično dešavanje.

Objektivno gledano, potrebno je mnogo truda kako bi se takvo nepravedno dešavanje prebrodilo.

Ovaj san može govoriti i da se neka osoba iz Vašeg života izopštila sek*ualno, što može biti uzrok Vaše ogorčenosti, ljutnje i brige.

Kada se u snu ljubite sa osobom koju ne volite ili mrzite, taj san govori da se trudite da se povučete ili sklonite iz tog odnosa.

Advertisements

Ako ste u snu ljubili silovatelja, to govori da Vas neko kontroliše i da Vam manjka dobre komunikacije i razgovora u emotivnom odnosu.

Morate se rešiti osećaja potcenjenosti i marginalizovanosti koji Vas prati, kako biste uspešno rešili stvari koje Vas muče.

Stari sanovnici kažu da kada u snu ljubite nekoga ko Vam se ne dopada, to govori da Vam nešto fali i da žudite za nečim.

U slučaju da u realnosti poljubite neku osobu koju ne volite, takav san je u vezi sa Vašim nastojanjima da spoznate radost i sreću u životu.

Ovo može imati veze sa pretpostavkom da niste dovoljno samostalni.

Advertisements

Sanjati ljubljenje sa neprijateljem

Kada sanjate da se ljubite sa Vašim protivnikom ili konkurentom, takav san može dovesti do iznenađujućih otkrića.

Verovatno pokušavate sami sebe da ubedite u to da Vam se neko ne dopada, a zapravo Vas mami i ne možete se odupreti energiji te osobe.

Pretpostavimo da ta osoba ne ispunjava Vaše parametre za ulazak u emotivnu vezu, ali sigurno je da poseduje i druge kvalitete.

Moguće je da se radi o osobi sa kojom često ulazite u rasprave, ali dobra stara poslovica kaže „suprotnosti se privlače“.

Ovakav san je verovatno i najupečatljivji od svih, jer sa sobom donosi mnogo novih pitanja i nedoumica, a malo odgovora.

Advertisements

Sanjati da ljubite poznatu ili slavnu ličnost

Sanjati da ljubite nekoga ko je slavan i poznat, govori da imate želju da nekada u budućnosti Vi budete popularni i uspešni. Ulažete sve svoje napore i veliki trud kako biste ostvarili želje i ciljeve.

Nekada san u kome ljubite slavnu osobu može simbolizovati Vašu opčinjenost tom osobom, koja je toliko velika da Vaša podsvest projektuje tu osobu u Vaše snove.

Sanjati ljubljenje sa simpatijom

Da li ste imali san u kome ste ljubili Vašu simpatiju? To je zaista prelep san, međutim, da li je to znak da ćete u budućnosti biti u vezi? Na ovo pitanje odgovor može biti kako potvrdan, tako i odričan.

Ako sanjamo da se ljubimo sa nekom osobom, to suštinski govori da je naša duhovna povezanost sa njom vrlo jaka. Kog pola je Vaša simpatija? Da li se radi o suptilnoj dami, pripadnici nežnijeg pola?

To bi mogao biti tračak nade za Vašu buduću ljubavnu vezu. San može predstavljati Vašu prikrivenu ali snažnu ulogu u ovom odnosu. Bitno je da se osobe i ličnosti usklade.

Advertisements

Ukoliko se trudite da shvatite na koje načine možete ostvariti odnos sa nekom osobom, to se u nekim slučajevima može odraziti u našoj podsvesti, pa neretko može doći do ovakvih snova.

Sanjati da se ljubite sa mužem

Ovakav san je veoma lep. On govori da je Vaša ljubavna veza prava i realna, a to se naročito odnosi ukoliko ste imali senzualan poljubac sa mužem.

Takođe, on je u vezi sa Vašim odnosima i predosećajem da će se desiti nešto uzbudljivo. Ovaj san može biti simbol iskrene ljubavi koja traje doveka.

Kada ljubite svog supruga u usne, to znači da ste uspeli da obnovite vatrenost, ushićenost i romantični momenat u Vašoj ljubavnoj vezi. Napravili ste dobar izbor pri odabiru emotivnog partnera.

Advertisements

Ukoliko Vam poljubac u snu nije prijao na bilo koji način, to može biti znak da ipak niste srećne ruke kada se radi o ljubavi i ljubavnim vezama.

Sanjati da se ljubite sa ženom (suprugom)

Sanjati da ljubite svoju suprugu je prijatan san i govori da ste u emotivnom odnosu sa tom osobom.

U snu je Vaša žena oličenje „ljubavi“, ona prezentuje Vaša osećanja, kao i načine na koje doživljavate ljubav, emocije i romansu.

Ukoliko je poljubac u snu bio emotivan i osećajan i ako ste osetili radost, Vaša veza je jaka i stabilna.

Sanjati ljubljenje sa bivšim

Ako ste sanjali da senzualno ljubite bivšeg, taj san može biti oličenje novih ljubavnih početaka.

Advertisements

Ovaj san govori da ste u harmoniji sa ženskom linijom života – imate određene sumnje i brige koje se tiču veze.

Ukoliko Vam je u snu prijalo ljubljene sa bivšim, to govori da postoji mogućnost da će Vam on faliti.

Verovatno želite da Vaš emotivni partner bude inteligentan i stabilan, kao i da Vam ukazuje poštovanje.

S obzirom na to da sanjate ljubljenje sa bivšim, sigurno je da Vam nešto fali u sadašnjoj vezi. Koja je to stvar koja Vam nedostaje?

Sanjati da se ljubite sa šefom ili šeficom

Vaš šef u svetu snova simbol je nadzora, dostignuća i materijalnog dobitka. Kada poljubite šefa u snu, to govori da ste na poslovnom polju mirni, stabilni i zadovoljni.

Advertisements

Ukoliko Vas šef kritikuje u realnosti, to može biti naporno i umarajuće, pa zato možete imati takve snove.

Kada se u snu ljubite senzualno sa šefom, to predstavlja Vašu želju da budete strastveniji na poslu. Možda se niste pronašli u odgovarajućoj karijeri?

Sanjati ljubljenje sa bivšom

Snovi o bivšoj govore da Vam ta veza fali i da morate popustiti pred naletom strasti, kao i da bi bilo dobro da radite na ostvarenju Vaših ličnih želja.

San Vas savetuje da budete oprezni kada budete komunicirali sa ženama. Vaš jedini cilj u životu je dobro plaćen posao koji će Vam obezbediti sve što ste oduvek želeli.

Da li Vam je u snu prijalo ljubljenje bivše, i ako jeste, zapitajte se da li ste zaista ispunjeni i srećni u sadašnjoj emotivnoj vezi?

Advertisements

Isto tako, ovo bi mogao samo biti bezopasan san koji ima veze sa prošlim vremenima i ne nosi nikakvu dublju poruku ukoliko u Vašem životu vlada sreća i blagostanje.

Sanjati da se ljubite sa kolegom ili kolegicom

Kada u snu poljubite koleginicu, kolegu ili neku osobu sa posla, takav san može biti čudan i uznemirujuć. Vaša koleginica ili kolega u snu simbol su Vaše želje da ukažete pomoć drugim ljudima.

Radite na svom ponašanju i budite senzitivniji i brižniji, naročito prema ljudima sa kojima delite radni prostor i vreme.

Ukoliko je Vaš kolega/koleginica sposobna da pažljivo sasluša ljude i ako je emotivno stabilna, to znači da Vam verovatno te odlike fale kako biste postali kompletna ličnost.

Advertisements

Kada dođe do rasprave između Vas ili kolege/koleginice koju ste ljubili u snu, moguće je da je to osoba koja pokušava da uspostavi kontrolu nad Vama i da se zbog toga javila u Vaš san.

Sanjati ljubljenje sa prijateljem

Sanjati da se ljubite sa prijateljem, govori da očekujete mnogo od te osobe. Ukoliko poznajete osobu koju ste ljubili u snu, to govori da je Vaše drugarstvo sa ovim muškarcem snažno.

U slučaju da ste osoba muškog pola a sanjali ste kako ljubite svog prijatelja, taj san nema sek*ualnu konotaciju, već govori o bitnosti i važnosti te osobe u Vašem bivstvovanju.

Vaš odnos više podseća na bratski. Ovo drugarstvo Vam donosi razne izazove, ali takođe i dobre stvari. Trudite se da održavate i negujete ovaj odnos koliko god ste u mogućnosti.

Ukoliko ste ženska osoba koja sanja da se poljubila sa prijateljem, taj san može simbolizovati važnost i bitnost tog odnosa.

Nekada su emocije koje imate u ovoj prijateljskog vezi toliko snažne da Vas prosto obuzmu i preplave celo Vaše biće. Ljubljenje je vezano za duhovnu energiju i odnos sa prijateljem u realnosti.

Sanjati da se ljubite sa prijateljicom

Ako ste u snu poljubili prijateljicu, taj san veoma retko ima „sek*ualnu“ konotaciju. Verovatno „poljubac“ koji se odvio u snu ima veze sa Vašim pogledom i shvatanjem odnosa koji imate sa njom.

San govori da ćete upoznati nežnu i požrtvovanu ženu, kao i da ćete krenuti u potragu za novom romansom ili drugarstvom koje će doneti nova uzbuđenja u Vaš život.

Poljubac sam po sebi je vrlo spiritualna i dubokoumna stvar, pa Vam ljubljenje prijateljice govori da morate proširiti svoje vidike, utoliti glad Vašeg uma i konstantno se razvijati i nadopunjavati postojeće znanje.

Advertisements

Snovi u kojima ljubite prijateljicu govore o postojanju brojnih prilika i životnih mogućnosti – a konkretno ovaj san je u vezi sa odnosom koji imate u realnom životu sa osobom koju ste sanjali.

Iako je ovakav san retko sek*ualne prirode, može se desiti da se odnos produbi i pretvori u vezu koja može biti puna saosećajnosti i emocija.

Kada se ovakav san javi, to znači da je taj odnos stimulativan i inspirativan.

Sanjati da poljubite člana porodice

Ako sanjate da ljubite nekog člana Vaše porodice, to ima veze sa kreativnošću i maštovitošću u životu. Da li osećate kao da Vam fali motivacije?

Ovi snovi oličenje su Vašeg staranja o drugima, brige i pažjivosti. Ukoliko ste u snu poljubili deku ili baku, to znači da Vi uvek usrećujete ljude i donosite radost.

Ako u snu poljubite nekog člana porodice na sek*ualni način, taj san nema bukvalno značenje i on govori o Vašoj čvrstoj i stabilnoj porodičnoj vezi.

Od Vaše porodice imate velika očekivanja i želite da se oni brinu o Vama isto onako kako ste i Vi za njih. Kada u snu poljubite ujaka, taj san predstavlja nerazrešene porodične probleme i konflikte.

Ako u snu poljubite očuha, to govori da tragate za nekom osobom koja će Vas negovati i brinuti se za Vas. U slučaju da ste u snu poljubili maćehu, to govori da žudite da se neko stara o Vama.

Ukoliko poljubite teku u snu, to ukazuje na Vaš trud u popravljanju odnosa sa nekom ženskom osobom iz Vaše porodice.

Kada poljubite svog rođaka u snu, taj san predstavlja način na koji gledate na tu vezu. Može se desiti da je tom rođaku neophodno da mu baš Vi pomognete.

Advertisements

Ako ste u snu ljubili nećaka ili nećakinju, to je najava lepih i radosnih budućih vremena.

Sanjati da poljubite majku

Svako od nas nekada u životu je imao san o svojoj majci. Kada se radi o ovakvim snovima, veoma je bitno kakva je priroda Vašeg odnosa sa majkom i da li je on dobar ili loš.

Okolina uvek polazi od pretpostavke da je sa majkom nemoguće imati narušen i nestabilan odnos, ali u mnogim slučajevima to nije tako.

Ukoliko ste imali neku raspravu ili konflikt sa majkom i sanjali ste kako je ljubite, taj san može govoriti da imate želju da nadomestite protraćeno vreme.

Ako ste u snu poljubili majku pre njene smrti, takav san može biti depresivan i može Vas emotivno razoriti.

Tumačenje ovog sna jednostavno ima veze sa iskazivanjem ljubavi i osećanja koja imate prema Vašoj majci.

Ukoliko ste se u snu vratili u detinjstvo i ljubite majku, to govori da Vam je u ovom momentu samo potreban neko ko će Vas voleti i brinuti o Vama.

Snovi u kojima ljubite majku skreću pažnju da Vam je lepo u uzajamnom društvu. Budite oprezniji i fokusirajte se na važne stvari u životu.

Sanjati da ljubite brata

Poljupci mogu biti različiti i u zavisnosti osobe sa kojom se ljubimo mogu biti – senzualni, strastveni, drugarski ili ljubavni. Koje vrste je Vaš poljubac bio?

Ukoliko ste se u snu poljubili sa bratom, to predstavlja Vaš lični osećaj koji imate u ovom odnosu.

Advertisements

Ako sanjate da ljubite brata, to može biti i najava budućih sukoba i svađa koji se mogu odviti između Vas. Uspešno ćete rešiti sve nesuglasice među Vama i ponovo ćete imati harmoničan odnos.

Sanjati da poljubite bebu

Ako se u Vašem snu pojavi beba, to može imati razna značenja, pogotovo ako ste nežni prema njoj i iskazujete joj ljubav kroz poljupce – taj san simbolizuje radost, rešavanje problema i savladavanje stresa, pročišćenje i životni spokoj.

Javljanje bebe u snu može biti oličenje Vašeg krhkog i nestabilnog životnog stanja u kom se trenutno nalazite.

Beba svojim pojavljivanjem najavljuje lepa i zanimljiva dešavanja koja će se odviti u budućnosti.

Sanjati da ljubite Vašu bebu može imati brojna tumačenja i svako od njih je dobro i nosi pozitivnu poruku. Ukoliko nemate decu, veoma je neobično da Vam se javi ovakav san.

Ljubiti bebu u čelo u snu, znači da imate majčinski instinkt prema Vašem detetu i ovaj san se tumači isključivo na ovaj način.

Svakome od nas javljaju se snovi o našoj bebi ili trudnoći i to je sasvim uobičajena pojava.

Ipak, ako je Vaš san malo odstupio od normalnog na bilo koji način, tada nailazimo na poteškoće prilikom njegovog dešifrovanja.

Kada sanjate da drugi ljudi drže i ljube Vašu bebu, taj san govori da se trudite da pokažete Vašu svest o dužnosti.

Advertisements

Sanjati ljubljenje sa najboljim prijateljem ili prijateljicom

Snovi u kojima ljubite najbolju prijateljicu ili prijatelja u vezi su sa Vašim osećanjima i načinu na koji gledate na to drugarstvo i ovaj san ima bukvalno značenje.

Ukoliko ste imali san u kome ste se ljubili sa najboljim prijateljem suprotnog pola, taj san ukazuje na Vaše tajne želje i namere prema toj osobi.

Kada Vam se javi san u kome ste se ljubili sa najboljim prijateljem istog pola, ovaj san se ne treba shvatiti kao Vaša bisek*ualna želja za intimnijem odnosom sa ovom osobom u realnosti.

Gledano iz sek*ualnog ugla, san samo govori koliko Vam je ovo prijateljstvo bitno.

Pojava snova u kojima se ljubite sa najboljim prijateljem ili prijateljicom povezana je i sa Vašom samoćom i ukazuje na važnost prijateljstva sa osobama koje ste sanjali.

Veoma je bitno da u životu budete svesni da Vas ova osoba prihvata i podržava. Najbitniji savet koji trebate poslušati nakon ovakvog sna je da morate biti nezavisniji.

Nemoguće je znati da li će Vas neka osoba povrediti u životu i koji će biti njen sledeći korak.

Kada se u snu ljubite na sek*ualan način sa najboljim prijateljem ili prijateljicom, to može govoriti o Vašim tajnim namerama ili sek*ualnoj isfrustriranosti i ogorčenosti.

Sanjati da se muškarci ljube

Kada u snu ugledate dva muškarca koja se ljube, taj san je oličenje odnosa u kome osoba nije verna. Budite na oprezu u Vašem emotivnom odnosu i potrudite se da poradite na uzajamnom poverenju.

Sanjati da ljubite nekoga nasumično

Kada u snu nenadano potrčite ka nekome i poljubite ga sočno, ugledate osobu na ulici i poljubite je ili se zateknete u noćnom provodu i ljubite se sa nekim – sve od navedenog može imati drugačija tumačenja.

Advertisements

U suštini, kada sanjate da ljubite nekoga to rezonuje sa Vašom sek*ualnom energijom. Možda Vam u životu nije pruženo dovoljno ljubavi pa je neophodno da se usredsredite na sebe.

Kada razmenjujete strastvene i senzualne poljupce sa strancem u snu, to govori da se u životu osećate nedopadljivo i kao da Vas niko ne voli.

Ukoliko u snu ugledate sebe kako vatreno ljubite nečije usne, san govori da morate da uzmete svoj emotivni život u razmatranje.

Sanjati da se žene ljube

Sanjati dve žene koje se ljube znači da ste sumnjičavi prema svojim emocijama, ali sada nije trenutak za vraćanje na prošla dešavanja.

Sanjati ljubljenje sa prijateljem ili prijateljicom svog partnera

Ljubljenje sa prijateljicom ili prijateljem od partnera znači da gajite neke emocije i osećanja prema toj osobi, kao i da osećate bliskost sa njom. Pitanje je da li ste uopšte svesni postojanja ovih emocija?

Moguće je da ova osoba čini da se osećate drugačije, pa ste zato sanjali da ste u njenom društvu. Možda Vam u emotivnom odnosu u kome se nalazite trenutno nešto manjka.

Ukoliko u Vašoj trenutnoj ljubavnoj vezi vlada harmonija, ovo bi mogao biti samo jedan neobičan san, bez ikakve dublje pozadine.

Sanjati da poljubite nečiju ruku

Sanjati da poljubite nečiju ruku znači da uvažavate tu osobu. Isto tako, san može biti simbol Vaše lojalnosti i vernosti.

Sanjati da ljubite nečije grudi

Kada sanjate da ljubite nečije grudi, taj san simbolizuje sek*ualnu energiju i nagone. Dojka je sama po sebi oličenje karakteristika ženskog bića.

Ukoliko ste osoba ženskog pola i imate san u kome ljubite grudi druge žene, to predstavlja Vašu želju za nastavkom odnosa – ali nemojte smetnuti sa uma da ste u žiži interesovanja.

Advertisements

U većini slučajeva radi se o odnosu sa osobom suprotnog pola. Kako bi Vam ovaj san bio jasniji, prosto rečeno, on govori da se trenutno nalazite na raskršću kada su u pitanju Vaše sek*ualne veze.

U slučaju da ste osoba muškog pola i imate san u kome ljubite ženske grudi, ovaj san ukazuje na Vašu sek*ualnu ozlovoljenost. Verovatno Vam nedostaje sek*a pa zbog toga Vaš um projektuje ovakve snove.

Sanjati ljubljenje nečijih nogu

Ako ste sanjali da ljubite nečiju nogu, to znači da poštujete tu osobu i da ste pred njom pokorni i krotki.

Sanjati da poljubite nekoga u čelo ili glavu

Snovi u kojima ljubite nečije čelo ili glavu, govore da se osećate krhko i da Vam je potrebna briga i nega.

Objektivno gledano, sam čin ljubljenja nečijeg čela indikacija je da volite i strepite za nekoga, ali ta ljubav nema sek*ualnu notu.

Koga ste ljubili u snu? Ljubljenje osobe u čelo može se shvatiti i kao apel da ne smete dozvoliti da Vaše brige i razmišljanja razore ljubavnu vezu.

Ne oklevajte da delujete onako kako želite, iako nekada Vaše želje nisu ispravni potezi.

Sanjati da neko poljubi vašeg partner ispred vas

Snovi u kojima neko ljubi Vašeg partnera ispred Vas, oličenje su uvažavanja i poštovanja koje Više nije prisutno.

Emotivni partner prokockaće Vaše poverenje nekim svojim postupkom. U pitanju može biti neko delo ili neprijatne reči upućene Vama.

Advertisements