Šta znači sanjati motor?

Sanjati motor može simbolizovati dalji uspeh u poslu ili nekoj drugoj sferi života na kojoj radite i želite ostvariti nešto. Snovi o motoru mogu biti izuzetno interesantni a njihovo tumačenje simpatično.

Advertisements

Sanjati motor može da ukazuje na to da napredujete u situaciji koja se desila u Vašem životu. Motor u snovima takođe može biti znak da težite i očekujete finansijsku ili neku drugu nezavisnost.

Ukoliko sanjate motor taj san može biti odraz Vašeg avanturističkog duha jer se verovatno vodite onom porukom ”jedan je život”. Kada u snu vozite motor to može predstavljati upravo tu Vašu buntovnu prirodu te da su pred vama izazovi.

San u kojem gledate nesreću koja se dogodila sa motorom može da simbolizuje da ste se možda susreli sa strahom ili nekim drugim izazovom.

Kada u snu osetite vetar koji vas dodiruje vozeći se motorom to simbolizuje slobodu koju priželjkujete i za kojom čeznete da biste bili nezavisni.

Ako ste sanjali da neko drugi vozi motor, možda ćete doživeti da se nekom bliskom u Vašem životu dogode promene.

Ukoliko sanjate da ste putnik na motoru, takav san može da ukazuje na novu vezu sa suprotnim polom. To takođe može značiti da gubite kontrolu nad svojim životom.

Kada sanjate motor koji se nalazi u Vašoj neposrednoj blizini, to simbolizuje Vaš strah koji nastaje usled kršenja pravila i straha od posledica, dok san u kojem vas neko juri motorom simbolizuje Vaše nastojanje da pobegnete od zaduženja.

Ako u snu putujete motorom to može da simbolizuje Vašu želju da vidite svet onakvim kakav on zaista jeste. U pravom svetlu.

Gledanje vožnje motora na selu znači da morate ići napred u životu. Ne radi se o postupanju na osnovu okolnosti, već samo o tome šta se dešava u Vašem umu u smislu razvijanja mogućnosti.

Sanjati da trenirate vožnju motora ukazuje na to da ćete u budućnosti možda naići na konflikte. Ukoliko vidite putnika na motociklu u snu to znači da vam uskoro sledi zabava.

Advertisements

Voziti motocikl u snu znači da će Vaš srećni karakter biti izazvan. Kada u snu vidite lukave i opake ljude kako voze motor, taj san simbolizuje da ogorčenost ostaje oko poslednjeg konflikta. Ako sanjate da se vozite motociklom bez kacige, taj san simbolizuje pobunu.

Videti nesreću na motociklu u snu simbolizuje da Vas čeka neočekivani rizik. Ovo može ukazivati ​​na teške trenutke, kako emocionalno tako i fizički teške. U nastavku možete pročitati detaljno objašnjenje.

Sanjati da posedujete motor

Ako sanjate da posedujete motor u snu to je refleksija Vaše težnje za nezavisnost i avanture koju želite i nameravate pokrenuti. Niste zadovoljni svojim životom i pokušavate da se tome oduprete.

Ne želite na sebe da preuzmete krivicu i obaveze. Posedujete jaku želju za promenama i novim stvarima u Vašem životu. Ovaj san ima drugačiju interpretaciju i svodi se na sek*ualnost koja je kod Vas snažno izražena.

Sanjati da kupite motor

Ako sanjate da ste kupili motor, takav san predstavlja Vašu težnju ka pojedinim izmenama u Vašem životu. Verovatno Vam se u životu pojavila rutina koja je sa sobom dovela depresivnost u Vaš život.

Želite promene, razonodu, zabavu i pustolovine. To je razlog koji opravdava Vaše snove. Oni nisu začuđujući.

Pored toga, san u kojem kupujete motor ukazuje na težnje, ambicije i želje koje potajno imate ali nemate smelosti da ih u stvarnosti ostvarite. Nipošto se ne odričite njih. Barem ih pokušajte ostvariti.

Sanjati da ste videli motor

Ukoliko sanjate motor bez bilo kakvih drugih pojedinosti to simbolizuje Vas kao osobu koja je neodlučna i nesigurna.

Mnogo je stvari koje Vam smetaju. Mnogo toga Vam je na pameti i želite mogućnost da pobegnete od svega. Mada nije ni to opcija i ne možete to napraviti. Motor je samo izgovor za beg.

Ako ste u snu videli motor u akciji ili motor na fotografiji, taj san je oličenja upravo tog bega, potrebe za pustolovinama, zabavama i novim izazovima. To se može manifestirati i kao usamljenost, nezavisnost, odvažnost i samopoštovanje.

Advertisements

Sanjati da ste ukrali motor

Ukoliko ste u snu ukrali motor to simbolizuje nešto loše što će uslediti. Takav san govori o Vašim lošim osećajima i zlim intencijama koje imate u sebi. Želeli biste da imate kontrolu nad svim.

Drugo tumačenje ovog sna može biti odraz Vašeg ophođenja prema drugim osobama i stvarima.
Posedujete stav i distancirano ponašanje koje koristite u situacijama kada želite da zadivite drugu osobu.

Obično ste takvi prema osobi koja vam se dopada u emotivnom smislu. No, imajte na umu da se tako ne možete ponašati u emotivnim odnosima i budite sigurni da ćete napraviti kontraefekat.

Nema potrebe da se predstavljate suprotno od onoga što Vi jeste jer je za takvu vrstu odnosa, kao i u drugim, najvažnija otvorenost i istina.

Advertisements

Sanjati da ste se vozili motorom

Kada sanjate da se vozite motorom takav san može imati mnoštvo značenja. Ukoliko je putovanje prošlo lagodno takav san predskazuje Vaš napredak u periodu koji sledi. Ovaj napredak može se odnositi na svim poljima Vašeg života ali pre svega na Vašu poslovnu reputaciju.

Na tom polju nećete se susresti ni sa jednim konfliktom. Ali, ukoliko je to putovanje prošlo sa određenim potreškoćama u vidu lošeg ili neravnog puta taj san može da simbolizuje ostvarenje Vašeg cilja ali do njega ćete doći uz mnoštvo prepreka.

Ako u snu niti jedan put ne padnete sa motora Vaši ciljevi će se ostvarit i Vaš život biće prožet lepim stvarima. Kada u snu vidite put ispred sebe dok se vozite na motoru to može da simbolizuje novo iskustvo koje Vam život sprema.

Mnogo je mogućnosti ispred Vas te je i razumljivo da možda imate strah od nečeg novog. Upotrebite i isprobajte svaku šansu koja Vam se nađe na putu. Možda Vam baš to donese puno uspeha i dobrog.

Sanjati pokvaren motor

Ukoliko ste sanjali pokvaren motor, to može simbolizovati Vaše zadatke i projekte za naredni period koji neće biti uspešni. Posedovali ste fenomenalne ideje ali niste se trudili da ih ostvarite.

Iako Vaš život nije ispao onakav kakvom ste težili, ipak možete reći da vodite divan i skladan život. Ako mislite da ste nešto propustili, nikad nije kasno da poradite na tome. Verovatno još postoji šansa za ostvarenje nekih neispunjenih ideja.

Sanjati da neko vozi motor

Ukoliko ste u snu videli nekog drugog kako se vozi motorom, to ukazuje da biste trebali obratiti više pažnje na ljude oko sebe.

Neka osoba iz Vašeg okruženja je možda učinila nešto loše ili nepravedno i možda neće želeti da preuzme odgovornost za svoje delo pa će verovatno pokušati da Vas okrivi.

Ovaj san shvatite kao upozorenje i obaveštenje da treba da razmislite u koje osobe imate poverenje a koje ga nisu ni zaslužile. Kada u snu sedite na motoru, iza vozača, takav san može simbolizovati dve stvari.

Prvo tumačenje ovog sna je da je osoba ispred Vas ona koja nastoji da preuzme kontrolu nad Vama dok drugo tumačenje predstavlja vozača kao osobu na koju možete uvek računati i koja Vas podržava i zagovara u svemu.

Advertisements

Sanjati da prodajete motor

Videti da u snu prodajete motor znači da ćete naći sreću i smisao u životu. Kroz određeno vreme živećete život o kojem ste oduvek maštali. Na putu do toga možete naići na prepreke i na stvari koje ćete morati promeniti da biste to i ostvarili. Sve će biti odlično u ljubavnom smislu.

Sanjati da ste pali sa motora

Padanje s motora je san koji motoristi često sanjaju. Ovakvi snovi obično se manifestuju iz razmišljanja i strahova od nezgode prilikom vožnje ili pada sa motora ili nekog drugog straha vezanih za neko loše iskustvo koje Vas je zadesilo vozeći se na motoru.

Ako u stvarnom životu ne posedujete ili ne vozite motor a sanjate ovaj san, pad može predstavljati Vaš strah od poraza.

Ovaj strah može biti povezan sa poduhvatom na kojem trenutno radite ili Vašim odnosom s drugim osobama. Možda ste mišljenja da je Vaš trud badava i da ne dobijate povrat Vašeg truda i ulaganja.

Advertisements

Sanjati da ste doživeli nesreću na motoru

Ukoliko ste sanjali da ste doživeli nesreću na motoru to simbolizuje Vas i Vašu spremnost na javi. Odredili ste načine kojima ćete doći do cilja i činite sve na tom putu da dođete do njega.

Na tom putu Vas ništa neće omesti, obeshrabriti i zaplašiti ali trebate obratiti pozornost na izazove na tom putu. Verovatno ih niste uvideli ali pokušajte da pomno proučite svaki izazov pre nego što se opredelite da preduzmete neke mere jer se one nekada ne isplate.

Takođe, nesreća na motoru u snu simbolizuje strah od poraza kao i Vaš ubrzani tempo života. Savet je da na sve zaboravite, zastanete i prepustite sve vremenu.

Sanjati da su Vas uhapsili dok ste se vozili motorom

Ukoliko sanjate kako Vas policija hapsi dok se vozite motorom zbog počinjenja saobraćajnog prestupa, ovaj san Vas nastoji upozoriti da povedete računa o svojem ponašanju. Verovatno ste učinili nešto loše.

Sanjati parkiran motor

Videti parkiran motor u snu znači da se u ovom momentu susrećete sa mnogim izazovima u životu a da trenutno niste spremni da se oduprete i odbacite to od sebe. Često postoje neki manji problemi koji remete Vaš duševni mir.

Advertisements

Umorni ste od rutine i svakodnevnog života. Nemate nerešivih i neočekivanih izazova i konflikata. Možda vam je dosadan način života, poslovna sfera, ljudi koji vas okružuju pa i osoba sa kojom ste u emotivnom odnosu.

Težite za slobodom te novim zabavnijim i avanturističkim načinom života. San o motoru u tom slučaju predstavlja beg iz situacije koja Vas je zadesila ali i sami shvatate da to nije moguće.

Posedujete empatiju i mišljenja ste da to nije pravedno prema Vama bliskim osobama. Okruženi ste dobrim ljudima koji imaju poverenje u vas i koji vas vole.

Nije pravedno da sve samo napustite i odete ka svojim ciljevima i ostavite ono što ste zaradili. Jedino što trebate učiniti je da se odmorite. Trebate analizirati svoje potrebe i probleme, sagledati na njih objektivno i rešavati ih ne žureći.

Ako ste umorni od rutine, polako se trudite da u život unesete neke izmene. Pričajte o problemima sa drugim osobama, to Vam takođe može biti izlaz iz takve situacije.

Advertisements

Značiće Vam drugačiji pogled na istu stvar od strane druge osobe te Vam to može biti od koristi da pronađete način da promenite svoj život i stav o njemu.

Sanjati da vidite motor izbliza

Ako sanjate da vidite motor izbliza, to može značiti da se plašite onoga što Vam se trenutno događa. S druge strane Vi ste osoba koja se uvek pridržava pravila i uvek se plaši da napravi pogrešan korak.

Sanjati mnogo motora

San u kojem vidite puno motora može da simbolizuje da biste trebali više paziti na sebe i kako emocionalnu tako i fizičku celovitost.

San može biti i znak Vašeg dobrog raspoloženja a koje Vas može pretvoriti u nemarnu osobu. Verovatno nemate sluha ili jednostavno ne želite da shvatite probleme drugih osoba i njihove težnje i želje.

Sanjati da vozite motor bez kacige

Vožnja motora u snu bez kacige je pokazatelj Vas samih. Veoma ste prkosni i pomalo nepažljivi dok ste sa druge strane željni iskušenja i nečeg novog. Nemojte se brinuti da rizikujete. Uživate kada vam je život dinamičan, stalno ste u potrazi za nečim novim i volite otkrivati nepoznato.

Advertisements

Sanjati da popravljate motor

Pokušaj da popravite motor u snu ukazuje na to da ćete naići na poteškoće u poslovnom životu u vezi sa zadatkom na kojem ste trenutno angažovani. Drugo tumačenje ovog sna je da morate poboljšati svoj odnos sa osobom sa kojom ste u konfliktu još iz prošlosti.

Sanjati da ste vozili skup motor

Kada sanjate da vozite skup motor to simbolizuje Vašu kreativnu stranu. Način na koji vi razmišljate je poseban i sposobni ste da u momentu donesete rešenje koje je pogodno za izlaz u određenom momentu.

Sanjati da vas neko vozi na motoru

Ukoliko sanjate da vas druga osoba vozi na motoru to ukazuje na to da ste u sek*ualnoj vezi sa drugom osobom ili da ćete uskoro započeti ovakav odnos. Predstojeći period će za vas biti veoma stimulativan i pun radosti.

Sanjati moto trku

Ukoliko ste u snu posmatrač moto trke ili ste učesnik u njoj, to može biti odraz Vašeg poslovnog života. Vaše kolege su na visokoj lestvici kao i vi, te niste u mogućnosti da se u velikoj meri istaknete među njima i da odnesete titulu najboljeg.

Advertisements

Ukoliko ste pobednik moto utrke u snu, to simbolizuje upravo tu titulu najboljeg koju ćete Vi poneti. S druge strane ako ste gubitnik u njoj, susrešćete se sa nezgodama na putu ka cilju kojem težite. Savet je da uložite više vremena i upornosti da biste to postgli.

Sanjati da su Vam ukrali motor

San u kojem Vam je motor ukraden simbolizuje da povedete računa o osobama koje su u Vašoj blizini. Među njima postoje osobe koje su ljubomorne na Vaš uspeh i možda su spremne da urade nešto što će Vas povrediti ili prouzrokovati negativne posledice.

Cenite osobe koje vam se nalaze ‘pri ruci’ kada ste u problemu i na koje možete da računate. Usmerite svoju pažnju na ciljeve i nemojte ih se odricati. Tokom ovog perioda trebalo bi da obratite više pažnje i na svoju finansijsku situaciju.

Sanjati da Vas neko sa motorom prati ili juri

Ako ste sanjali da vas motor prati ili juri, to bi moglo biti zbog nekih starih želja koje ste imali. Možda ste imali neke želje koje nikada niste pokušali da ispunite, a sada se kajete. Ako ste sanjali da Vas druga osoba prati sa motorom to simbolizuje Vašu potrebu za emotivnim parterom.

Možda imate ljubavnog partnera ili prijatelja kojem se veoma divite i sa kojim želite da otpočnete novu vezu. Trebate to podeliti sa osobama iz Vašeg okruženja.

Advertisements

Sanjati krađu motora

Videti nečiji ukraden motor ili samu krađu u snu simbol je Vašeg gneva, zavisnosti i loših emocija prema osobi koja vas je u određenom momentu života povredila. Ako je ta osoba bila uzrok tome da ne ispunite svoje životne ciljeve to je razlog zbog kojeg Vam se javljaju takve emocije.

Usmerite svoje misli na potencijalne scenarije koji su se mogli desiti da se dogodilo ono što ste imali za cilj. Za takve loše emocije treba pronaći kvalitetan način da ih se rešite kako se ne bi gajile u Vama.

Sanjati da ste brzo vozili motor

Ukoliko ste sanjali da brzo vozite motor to je znak da previše forsirate neke događaje u Vašem životu. Osećate se kao da Vam vreme izmiče ili kao da nemate strpljenja da sačekate ono što Vam život sprema. Želite sve i želite to odmah.

Zbog toga se osećate nemoćno i depresivno a jako žudite da Vam bude sve na vreme. Savet je da se odmorite i radite stvari korak po korak. Ako to ne učinite nećete uspeti realizovati ništa što ste zacrtali.

Sanjati da ste ostali bez goriva

San o motoru usled čije vožnje ostajete bez goriva može biti odraz Vašeg trenutnog mentalnog stanja. Radite neki zadatak i nedostaje vam motivacija i želja da privedete kraju to što ste počeli.

Advertisements

Možete se osećati pomalo anksiozno. Imate jaku želju da otkrijete uzrok tome i da nađete najbolji mehanizam da to prevaziđete.

Sanjati pijanog motoristu

San u kojem je vozač motora pijan može biti nepogodan pokazatelj na Vašem poslovnom polju. Projekat na kome ste angažovani neće dobro završiti i trebaće Vam pomoć da ispravite nastale probleme.

Videti u snu da je neko pijan na motoru negativan je nagoveštaj koji je povezan sa Vašim zadacima na poslu.

Predstoji Vam period u kojem ćete morati biti oči u oči sa izazovima i bićete pretrpani poslom. Depresivni ste i treba da se obratite nekome za podršku.

Sanjati da se vozite na motoru sa partnerom

San u kojem se vozite na motoru sa partnerom je pozitivan znak za Vaš emotivni život. Uspostavili ste jaku konekciju i emotivnu vezu sa svojim parnerom i veoma ste kompatibilan par. Ta osoba može biti Vaš životni parner ukoliko nastavite da gradite taj odnos i radite na njemu.

Advertisements

Sanjati zvuk motora

Čuti zvuk motora u snu simbol je Vas kao nezavisne i neponovljive osobe. Imate sposobnost da od sebe odgurnete sve ono što vam drugi diktiraju i teže da Vam nametnu.

Bilo da je to porodica, društvo ili poslovne kolege. Način života koji ste odaberali je ono što oni u potpunosti ne prihvataju niti podržavaju.

Ova vrsta sna može da simbolizuje Vašu veliku odlučnost i sposobnost da u određenim momentima napravite značajne promene. Nekada znate biti jako impulsivni i tvrdoglavi.

Sanjati da putujete na motoru

Advertisements

San o putovanju na motoru ukazuje na romansu koju imate na javi ili onu koju ćete imati. Ovaj san takođe simbolizuje Vašu želju za nečim novim i zabavnim.

Ovaj san je takođe znak da se plašite da prekršite pravila. Kako vreme bude odmicalo tako ćete se postepeno rešiti ovog straha. Ako na tom putu neka pravila prekršite, ne brinite, nekada je korisno neispoštovati neka pravila.

Sanjati da vaš dečko ili muž doživi nesreću sa motorom

Kada sanjate da je Vaš dečko ili muž, doživeo nesreću sa motorom, iako to može biti traumatično i strašno, taj san ima pozitivno značenje.

Takav san predstavlja Vaš odnos koji se odlično odvija. Vi kao par imate dobru komunikaciju i veza Vam je idealna. Zadovoljni ste i nemate razloga za brigu.

Sanjati motor – simbolika

Motor predstavlja sredstvo koje obezbeđuje osobama da vrši prenos robe i ljudi od tačke A do tačke B prilagođavajući svoju brzinu kretanja od najmanje ka najvišoj.

Sanjati o motoru može biti simbol uobičajnih životnih radnji koja ćete imati, pobeda koje ćete ostvariti, uspeha u svojim nastojanjima, simbol nezavisnosti te mnoštvo sličnog.

Bitno je detaljno zapamtiti san radi preciznijeg i boljeg tumačenja. Određenim ljudima vožnja motora je vrsta hobija dok drugi motor koriste u svakodnevnom životu kao osnovno prevozno sredstvo.

Sam osećaj dok ste na motoru je ugodan, osećate se slobodno, nezavisno i samo nebo Vam je granica.

Možda ste osoba koja je već dugo vremena ovisna o nekome, osećate se bespomoćno i pod kontrolom druge osobe i san o motoru u tom slučaju može biti znak da je vreme da se otarasite takvog stanja i počnete živeti život slobodno i punim plućima.

Posedujete kapacitet da to ispravite. Trebate se trgnuti iz kandža ruku druge osobe koja vas degradira i sputava. Zavisno od načina na koji se motor kreće, to simbolizuje Vaše kretanje u životu. Pravac napred simbolizuje Vaš napredak i korake ka ostvarenju cilja.

Advertisements

Ukoliko posmatrate motor koji se kreće takav san može simbolizovati i Vaš životni uspeh i način kako i na koji način stvari počinju da se kreću u Vašem životu. Ne stagniraju.

Sanjati motor dok ste u stvarnosti na nekoj prekretnici u životu ili niste sigurni da li posao obavljate pravilno ili krivo, može biti smernica za Vaše nedoumice. Takav Vas san može podstaknuti da radite na onome što želite postići.

Takođe, brzina motora u snu može da simbolizuje kretanje stvari u Vašem životu. Takav san može takođe i predskazati tok i odnos sa drugom osobom koju ste tek upoznali. Da li će se taj odnos graditi polako ili ubrzano.

San o motoru koji se brzo kreće može simbolizovati intenzitet i tok događaja koji Vam slede u životu. Trebate da budete obazrivi jer na Vašem putu ka ostvarenju ciljeva mogu biti usputno istaknute metode rešavanja problema.

Sve u svemu, snovi o motoru mogu biti užasni, duhoviti, zanimljivi ali ponekad i traumatični u zavisnosti od načina preko kojeg nam se manifestuje u snove. Shodno tome, imaju lepa i loša značenja. Obratite pažnju na svaki segment Vašeg sna radi tačnijeg tumačenja.

Advertisements