Šta znači sanjati odeću?

Odeća u snovima ima snažnu simboliku i uglavnom je treba metaforički objasniti i shvatiti. Ona predstavlja Vaš identitet i način na koji Vas drugi vide i doživljavaju. Odeća je Vaše samopouzdanje i materijalizacija Vaše unutrašnjosti, psihičkog stanja, osećanja, želja, snova…

Advertisements

Kada imate ovakve snove, posebno obratite pažnju na lokaciju, ljude oko Vas u snu, boju odeće i njeno stanje. Uloga odeće jeste da nas zaštiti, ali i da nas eksponira na neki način. Zato odeća u snu ima dvojako značenje.

Ona predstavlja našu zaštitu i način na koji se borimo sa problemima, a sa druge strane predstavlja i našu ličnost i naše osećanje pripadanja nekoj socijalnoj grupi.

Odeća je znak zaštite i sakrivanja naših slabosti, briga i strahova, odnosno onoga što nije vidljivo svima oko nas. Možda kroz način oblačenja neka osoba želi da nam saopšti nešto što nije u stanju da izrazi rečima.

Sanjati da drugi nose Vašu odeću

Ako ste sanjali da neko nosi Vašu odeću, moguće je da sa tom osobom imate više sličnosti nego što primećujete na prvi pogled. Osim toga, možda je osoba koju ste sanjali neko kome možete da se potpuno bezbrižno poverite i neko ko će Vam pomoći u životu.

Sanjati da se presvlačite

Presvlačenje odeće u snu predstavlja želju za promenom ili promenu koja Vas očekuje u bliskoj budućnosti. Ovo se ne odnosi samo na materijalne stvari ili promenu mesta stanovanja, posla i slično, već i na promenu Vaše perspektive, misli, shvatanja i osećanja.

Moguće je i da imate neku novu ulogu u životu i sada učite kako najbolje da je odigrate. Znajte da je za svaku promenu potrebno vremena za prilagođavanje. Očekuju Vas i promene na poslu, verovatno promena položaja, statusa ili finansijskog stanja. Pozitivan period je pred Vama. Uspećete da se rešite stresa i negativnosti.

Sanjati da nosite neodgovarajuću odeću

San u kome nosite neodgovarajuću odeću predstavlja neprimereno ponašanje. Predstoji Vam događaj u kome retko kad ili nikad niste učestvovali. Probajte biti što prirodniji. Moguće je i da se trenutno nalazite u nekoj situaciji koja je za Vas neprijatna. Najbolje je da se držite po strani i na taj način prevaziđete to.

Sanjati da se divite tuđoj odeći

Ako ste sanjali da se divite nečijoj odeći, Vaš partner je sumnjičav po pitanju Vaše vernosti. Ovaj san je znak da treba da se potrudite da mu dokažete svoju vernost i da to ne shvatite previše lično.

Svakome može da se desi da zapadne u period sumnjičavosti bez ikakvog posebnog razloga. Pokušajte da budete što otvoreniji prema njemu. Dobra komunikacija je ključ uspešne veze, posebno kada naiđe krizni period.

Sanjati novu odeću

Nova odeća u snovima ukazuje na to da ste željni promene. Promena je ono što će Vas pokrenuti i što će Vam omogućiti napredak. Ispobajte se u nekoj novoj veštini, sportu, pronađite novi hobi, naučite novi jezik. Svaka promena je osvežavajuća i dobrodošla i omogućiće Vam lični rast.

Advertisements

Moguće je i da priželjkujete promenu, da Vam se ne sviđaju neki Vaši stari stavovi. Želite da radite na sebi i da psihički rastete i razvijate se. Na dobrom ste putu, jer je promena i izlazak iz monotonije okidač sreće i pozitivnog perioda života.

Sanjati mnogo odeće

Mnogo odeće u snu simbolizuje nagomilavanje nekih stvari u životu i preopterećenost sa kojom se trenutno suočavate, bilo da je u pitanju poslovni ili ljubavni aspekt Vašeg života.

Moguće je da trenutno osećate i previše negativnosti i da tome pridajete previše značaja, dok Vam se obaveze gomilaju. Definišite svoje probleme i obaveze i razmislite kojim redosledom najbolje da ih rešavate. Potrebna Vam je bolja organizacija i ukoliko Vam neko nudi pomoć oko toga srdačno je prihvatite.

Sanjati prljavu odeću

Ako ste u snu nosili pljavu odeću, očekujte da čujete neke loše glasine o sebi. Neko Vam govori iza leđa i radi na tome da ukalja Vaš ugled i da Vas predstavi kao lošu osobu. Pored toga, verovatno imate mnogo problema čije rešavanje odlažete i koji se zbog toga gomilaju.

Ukoliko tako nastavite, biće Vam potreban nadljudski napor da sve rešite. Krenite redom, od najvećih ka manjim problemima. Ako Vam se često dešavaju ovakvi snovi, znači da nema više vremena za odlaganje rešavanja problema, prionite na njihovo rešavanje.

Sanjati da ne nosite odeću

San u kome ne nosite odeću ima više značenja. Moguće je da će neko otkriti Vaše tajne, tako da budite jako pažljivi sa kime ih delite. Budite pažljivi u izboru partnera i prijatelja, kako ne biste došli u situaciju da budete “ogoljeni” pred druguma.

Ako ste se u ovakvom snu osećali lepo i rasterećeno, Vi se osećate fantastično u svojoj koži i nemate šta da krijete. Vi ste potpuno vesela, iskrena i otvorena osoba koja svima ulepšava dane.

Sanjati da neko ne nosi odeću

San u kome ste videli druge ljude bez odeće, bilo poznate bilo nepoznate, znači da treba da budete posebno pažljivi u izboru prijatelja. Takođe, očekujte da neko sa Vama podeli svoje najveće tajne. Budite zahvalni na poverenju, jer osoba koja će Vam se poveriti nije neko ko tako olako drugima priča svoja unutrašnja osećanja i misli.

Pored toga, dobro obratite pažnju na neke prilike koje mogu da Vam donesu koristi. Moguće je i da zanemarujete neke osobe koje to nikako nisu zaslužile. Zbog toga rizikujete da ih izgubite, a i sami znate da to nikako ne želite, iako Vam se trenutno čini da ste se udaljili.

Ne dosvolite da budete nemarni i da na ovaj način povredite nekoga do koga Vam je jako stalo i kome je jako stalo do Vas.

Advertisements

Sanjati izgužvanu odeću

Izgužvana odeća u snu simbolizuje nešto što nije društveno prihvatljivo, ali odgovara Vašem pogledu na svet. Pored toga, ovakav san simbolizuje Vaše strahove i Vaše nesigurnosti koje su posledica niskog samopouzdanja.

Radite na svome samopouzdanju i ukoliko nešto zaista volite ne odustajte od toga samo zbog mišljenja okoline, ili ne pristajte da uradite nešto što Vam ne odgovara samo da biste se prilagodili drugima.

Sanjati da sakupljate odeću

Ako ste u snu skupljali odeću, razmislite o štednji ili investiranju novca kojim trenutno raspolažete. Do sada niste imali poteškoća sa finansijama i tako će ostati i dalje.

Svesni ste svojih mogućnosti i uvek ste racionalno trošili novac. Ovakva osobina će Vam omogućiti da se osamostalite u skorije vreme, ukoliko već niste.

Sanjati široku odeću

Široka odeća u snu može značiti da volite sebe i da ste zadovoljni sobom, ali da niste sigurni kako Vas društvo prihvata, te se stoga osećate kao autsajder. Imate problem sa variranjem samopouzdanja koje opada čim se nađete u nekoj “popularnoj” grupi.

Advertisements

Nikada ne odustajte od svoje jedinstvenosti da biste se prilagodili drugima. Ono što Vas razlikuje od drugih je upravo ono što Vas čini neodoljivim.

Sanjati da nosite odeću drugačiju od ostalih

Ukoliko ste u snu nosili odeću koja je odudarala od odeće drugih ljudi, verovatno se trenutno suočavate sa osećanjem da ne pripadate mestu na kome se nalazite, vremenu u kome živite i društvu sa kojim se družite.

Svesni ste toga da ste drugačiji i da se izdvajate. Svatite to kao Vašu najveću prednost. Biti svoj je bogatstvo. Verovatno Vam se i mišljenje razlikuje od mišljenja većine ljudi i zato se nekada plašite da ga ispoljite javno.

Sanjati usku odeću

Uska odeća u snu znači da pristajete na neke stvari koje Vam ne odgovaraju samo da biste se nekome dopali. Ne mučite sebe. Ograničeni ste tako i to se može odraziti na mnoge aspekte Vašeg života.

Sanjati da perete odeću

Sanjati da perete odeću znali da imate želju da nešto promenite kod sebe. To se može odnositi na mišljenja, stavove, navike, ali i izgled i društveni položaj. Razmislite da li to radite zbog sebe ili da biste se drugima dopali.

Jedina promena vredna Vašeg truda i energije je ona promena zbog koje ćete se Vi osećati dobro ili zbog koje ćete usrećiti osobe koje Vas mnogo vole. Pored toga, ovakav san znači i da dosta pažnje dajete spoljašnjem izgledu i da Vas interesuje da se prikažete u što boljem svetlu.

Sanjati da Vam se odeća ne sviđa

Ukoliko u snu nosite odeću koja Vam se ne sviđa, znači da niste zadovoljni načinom na koji Vas drugi vide. Previše se trudite da se uklopite. Budite svoji i ne očekujte da se svima svidite. Nemojte se pretvarati da ste neko drugi samo da bi Vas neko primetio. Zar želite uopšte da Vas primeti neko sa kim nemate mnogo zajedničkih osobina?

Sanjati da nosite odeću suprotnog pola

Ako ste sanjali da nosite odeću suprotnog pola, to može značiti da imate neke osobine suprotnog pola koje Vam se jako dopadaju, a za koje niste sigurni kako bi ih društvo prihvatilo ukoliko ih ispoljite.

Ako ste muškarac, verovatno ste nežna i osetljiva osoba, a ako ste žena verovatno ste jako samostalni. I jedno i drugo je odlično i ni na koji način ne treba da Vas brine.

Sanjati da isprobavate odeću

Isprobavanje odeće u snu znali da se pripremate da načinite neku veću promenu u životu, ali da niste još uvek potpuno spremni. Želite da se uverite da je pravo vreme za to i razmišljate o tome kako ćete se snaći nakon promene. Osim toga, radite na sebi trenutno i postepeno otkrivate šta je ono što Vam najviše prija.

Advertisements

Sanjati da Vam odeća ne stoji lepo

Ako Vam odeća koju ste nosili u snu nije dobro stajala, ako je bila preširoka, preuska, ili Vam se prosto nije dopadala, očekujte promene u životu. Uspećete da prevaziđete neke stvari iz prošlosti koje Vas već duže vreme opterećuju i promenite neke stare navike. Samo budite oprezni da ne ponovite neke stare greške.

Sanjati da ste kupili odeću

Kupovina odeće u snu predstavlja stres u narednom periodu koji će se javiti zbog nekih promena koje Vas očekuju. Plašite se da li ćete se snaći i prilagoditi novoj ulozi.

Pred Vama je jako stresan period, ali, na sreću, neće trajati dugo. Potrudite se da ne budete neodlučni, već donosite jasne i čvrste odluke i držite se svojih stavova.

Sanjati odeću neobičnih boja

Ako ste u snu nosili odeću neobičnih boja možete očekivati neke lepe novosti. Ovo se može odnositi na neki iznenadni novčani dobitak ili će neko od Vaših prijatelja dobiti priliku za putovanje o kome odavno sanjate zajedno, pa ćete biti u prilici da mu se pridružite.

Pored toga, vi ste vesela osoba koja se ne plaši mišljenja drugih ljudi i voli da iznosi svoje stavove ma koliko se oni kosili sa stavovima većine. Dosledni ste sebi i nije Vas briga šta ko misli o Vama, Vi imate svoje ja na koje ste jako ponosni. To je pravi stav, vera u sebe je osnova uspeha.

Advertisements

Sanjati da ste kupili odeću koja Vam se sviđa

Ovakav san je veoma dobar znak. Znači da Vas očekuju lepi i pozitivni događaji. Uvidećete kako da razvijete svoju ličnost na najbolji način i kako da prihvatite sebe. Sve je lakše kada ste sigurni u sebe. Trudite se da svakodnevno radite na samopouzdanju.

Tako ćete postati svesni svojih dobrih, ali i loših osobina, kao i veština koje Vam mogu pomoći da napredujete. Uskoro je moguće i novo poznanstvo sa osobom koja će Vam se dopasti na prvi pogled, a osećanja će biti obostrana. Iskoristite to i uživajte maksimalno.

Sanjati da ne želite nositi odeću koja nije moderna

Ukoliko ste sanjali da ne želite da nosite odeću koja nije moderna, verovatno ste osoba koja nije vezana za prošlost i koja je okrenuta samo budućnosti. Želite i da promenite društvo, steknete nova poznanstva ili odete na neko novo putovanje.

Poradite na svojim ambicijama i starim snovima. Sada je pravo vreme da ostvarite neke svoje želje vezane za obrazovanje. Pored toga, ukoliko ste sami, spremni ste za novu vezu i željni ste toga da upoznate nekoga ko je veoma sličan Vama.

Budite optimistični, jako povoljan period je pred Vama i može Vam doneti vezu o kakvoj ste oduvek sanjali. Moguće je i da novog partnera upoznate preko nekog novog zajedničkog prijatelja ili sasvim slučajno na nekom poznatom i popularnom mestu.

Advertisements

Sanjati da pakujete odeću

Ako ste sanjali da pakujete odeću, znači da ste željni promene, posebno promene u Vama samima. Nešto Vam se ne sviđa kod Vas i želite novi “identitet”. Pored toga, moguće je i da se nalazite u situaciji koja Vam ne odgovara, a da niste ni svesni toga koliko čeznete za promenom.

Sanjati da krpite odeću

San u kome krpite odeću znači da ste svesni svojih mana i da predano radite na njihovom ispravljanju. Jako ste ambiciozni i uporni.

Sanjati da ste nosili dečiju odeću

Nošenje nečije odeće u snu znači da postoji osoba u Vašem životu na koju se ugledate i koju želite da oponašate, odnosno da budete poput nje. Pored toga, moguće je da ćete imati različite nesuglasice i sukobe u porodici, pa čak i fizičke obračune.

Ovo može mnogo poljuljati stabilnost cele porodice, a posebno loše može uticati na najmlađe članove. Izbegavajte svađu najviše što možete. Do ovakve situacije može dovesti razlika u životnim stavovima Vas i Vaših ukućana. Osim toga, mogući su finansijski problemi i neka manja i privremena promena na poslu.

Sanjati da ste se osećali neprijatno zbog odeće

Ovakav san znači da je vreme da sprovedete veće promene u životu. Ne osećate se lagodno u svojoj koži, ali ste i prestrogi prema sebi. Prihvatite ono što imate i budite srećni i zadovoljni.

Advertisements

Naravno, uvek iskoristite priliku za napredak kada Vam se ukaže. Osim toga, san u kome se osećate neprijatno zbog odeće koju nosite, može značiti da osećate krivicu zbog nečega ili ste jako osetljivi.

Sanjati da tražite odeću

Ukoliko ste sanjali da ste u potrazi za odećom, verovatno ste u potrazi za svojim mestom u društvu. Pored toga, moguće je da ste i u potrazi za poslom i očekujte da će ta potraga trajati malo duže. Nemojte da odustajete. Potraga će se na kraju isplatiti iako Vam možda trenutno deluje da bi bilo bolje da odustanete.

Sanjati uniformu ili poslovnu odeću

Sanjati da nosite uniformu ili poslovnu odeću znak je osećanja pripadnosti i sigurnosti. Osećate se dobro tu gde jeste i ne želite promene. Jedino što Vam smeta su predrasude i poistovećivanje sa drugima.

Pored toga, moguće je da Vas ljudi doživljavaju kao hladnu i distanciranu osobu. Teško iskazujete svoja osećanja. Moguće je da ste dosta autoritativni i ljudi Vas tako i shvataju.

Sanjati da ste izgubili odeću

Ako ste u snu izgubili neki deo odeće, očekujte finansijske gubitke. Ovo nikako nije period u kome treba da se oprobate u igrama na sreću. Izbegavajte i bilo kakva novčana ulaganja. Ukoliko želite da pokrenete neki projekat na poslu, očekujte probleme. Možda je bolje još malo sačekati.

Advertisements

Ovaj san je znak da treba da odložite započinjanje bilo kakvog novog posla ili poduhvata. Razmislite i o trenutnoj potrošnji i načinu na koji trošite novac. Vreme je da počnete sa štednjom.

Osim finansijskih gubitaka, mogući su i problemi u ljubavnom životu. Moguće je da Vaš partner trenutno prolazi kroz određene promene i da mu je teško da se prilagodi. Pokušajte imati više razumevanja i biti tolerantniji.

Sanjati odeću u ormaru

Sanjati da vidite odeću u ormaru znači da želite da sakrijete neki deo svoje ličnosti od drugih, ali i da teško stičete poverenje u druge ljude.

Sanjati staru odeću

Stara odeća u snovima simbolizuje prošlost i stare veze. Iskoristite greške iz prošlosti da iz njih nešto naučite. Ukoliko ste na neki način opterećeni nekim starim odlukama, pokušajte da uvedete neku promenu u životu i ostavite prošlost u prošlosti.

Sanjati kravatu

Ako ste nosili kravatu u snu, znači da želite da sve što radite bude potpuno društveno prihvatljivo. Zbog toga se često osećate ograničeno i sputano, jer su društvene granice upravo krive za sputavanje mašte i kreativnosti koja je kod Vas jako razvijena.

Advertisements

Sanjati odeću na ofingeru

Odeća na ofingeru u snu je simbol promena u kojima se trenutno nalazite. Osim toga, moguće je i da mislite da su neke osobe stekle pogrešan utisak o Vama pa želite to da promenite.

Ne forsirajte ništa, najbolje bi bilo da pustite stvari da idu svojim tokom. Takođe, ovakav san može biti i pokazatelj Vaše želje da promenite svoj stil i odete u kupovinu.

Sanjati da ste nezadovoljni odećom koju nosite

Ako ste sanjali osećanje nezadovoljstva svojom odećom, a žena ste, očekujte uskoro konkurenciju, kako u ljubavi tako i na poslu. Neko je ljubomoran na Vas i želi da Vas uspori u napretku ili da zauzme Vaše mesto.

Nemojte pokušavati da se dokazujete i takmičite. Jednostavno budite svoji i sledite svoje stavove i uverenja. Nikako nemojte nekoga posatrati sa visine i budite fer prema svima.

Sanjati kaput

Kaput u snu simbolizuje Vaše prikrivanje sopstvene ličnosti. Bojite se mišljenja drugih ljudi i zato Vam je lakše da glumite nego da budete ono što jeste. Ukoliko ovakvo ponašanje duže traje, može se negativno odraziti na Vašu psihu.

Advertisements

Sanjati suknju ili haljinu

Haljina i suknja kao odevni predmet u snu su simbol ženstvenosti. Ukoliko ste žena, uvek se trudite da istaknete svoju ženstvenost. Zadovoljni ste svojim izgledom. Međutim, obratite pažnju na osećanje koje Vam se u snu javilo. Ukoliko ste se osećali postiđeno, značenje je upravo suprotno.

Teško ispoljavate svoju žensku stranu i uvek mislite da su drugi bolji od Vas. Svako je interesantan na drugačiji način, ne trudite se da se uklopite. Radite ono što Vam prija.

Sanjati čarape

Čarape u snu su simbol udobnosti i prijatnosti. Pored toga, očekuje Vas dobar odnos sa nekim ili prevazilaženje svađe i davno narušenih odnosa.

Sanjati donji veš

Donji veš u snu simbolizuje Vašu privatnost, seksualni život i tajne. Obratite pažnju na to koje je boje bio veš koji ste nosili. Crvena boja simbolizuje novu ljubav, strast ili lepu promenu u dosadašnjoj vezi.

Sanjati odeću za bebe

Odeća za bebe u snu je znak da ćete uskoro osetiti jako veliku ljubav prema nekome. Nova poznanstva su na pomolu. Osim toga, očekuje Vas prerastanje nekih navika iz prošlosti koje su Vas nervirale.

Advertisements

Sanjati pantalone

Pantalone u snu ukazuju na Vaš način izražavanja i Vašu autoritativnost i samopouzdanje. Obratite pažnju na to kakve su bile pantalone koje ste sanjali, pa u skladu sa njihovim stanjem možete zaključiti u kakvom je stanju i Vaša sigurnost u sebe.

Sanjati da ste ljubomorni zbog odeće koju neko nosi

Ovakav san ima slično značenje kao san u kome se divite nečijoj odeći. Vaš partner je sumnjičav po pitanju Vaše vernosti i naredni period će Vas verovatno ispitivati ili proveravati.

Nemate oko čega da se brinete, ovo je prolazni period. Nakon toga će mu verovatno biti krivo zbog sumnjičavosti koju je osećao.

Sanjati plavu odeću

Sanjati plavu odeću je dobar znak. Plava boja simbolizuje snove i želje, tako da u narednom periodu očekujte ostvarenje onoga o čemu dugo sanjate.

Nećete morati previše napora da ulažete ni u šta što radite i sve će Vam ići od ruke. Otvorite dobro oči i budite spremni na mnoge nove prilike koje će Vam se ukazati. Maksimalno ih iskoristite i uživajte u onome što radite.

Advertisements

Sanjati crnu odeću

Crna odeća u snu nije loš znak kako veliki broj ljudi misli. Ukoliko ne nosite često crnu boju, a sanjali ste da ste obučeni u crno, to znači da želite da se što jednostavnije uklopite u neku novu sredinu ili da neka Vaša greška prođe neprimetno.

Sanjati zelenu odeću

Zelena odeća u snu je znak uspeha, napretka i sreće. Bićete u mogućnosti da realizujete sve što zamislite. Moguće je i da će Vam se ostvariti neke želje koje odavno tinjaju u Vama. Budite oprezni jer neko iz Vaše okoline može biti ljubomoran na Vaš uspeh, pa može pokušati da Vam stane na put.

Sanjati žutu odeću

Žuta odeća u snu je dobar znak i simbol je predstojećeg uspeha na svim poljima života. Pratiće Vas sreća šta god da započnete. Očekujte uspeh i u ljubavnom i u poslovnom životu.  Žuta je boja Sunca i ona predstavlja pokretačku i stvaralačku energiju.

Bićete jako kreativni i nalazićete lako rešenje za svaki problem. Ukoliko Vam je nešto do sada smetalo na poslu, uspećete da promenite to.

Sanjati šarenu odeću

Advertisements

Šarena odeća u snu nagoveštava buran i dinamičan period života. Sve će se dešavati brzo i promene će biti česte. Ovo podrazumeva i lepe i ružne događaje, ali barem ćete izaći iz monotonije koja Vas je davila.

Budite spremni na period pun pokreta, posla, novih ideja, novih poznanstava, ali i novih ljubavi. Takođe, moguća je poslovna ponuda vezana za neku delatnost koja nije Vaša struka.

Sanjati belu odeću

Ako ste u snu nosili belu odeću, znači da Vas očekuju lepe vesti i da je vreme da se razvedrite. Pesmizam ništa dobro ne donosi. Težak period i loši događaji koji su kod Vas izazvali depresiju, sada su samo prošlost. Bela boja u snu najavljuje lepe promene i nove osobe u Vašem životu.

Ovakav san zapravo predstavlja Vašu prošlost koja Vam poručuje da je ružan period iza Vas, i da sada treba da se fokusirate na to da radite nešto što Vas čini srećnim. Ako je neka druga osoba u Vašem snu nosila belu odeću, verovatno će ona biti ta koja će na neki način da Vam ulepša dan ili donese lepe vesti.

Sanjati odeću – ostala značenja

Odeća je način izražavanja bez potrebe za rečima, a u snovima je simbol Vaše ličnosti, Vaših osećanja i načina razmišljanja. Pored toga što prikazuju Vašu ličnost, snovi o odeći mogu da se odnose i na Vašu želju za promenom.

Ovo se može odnositi na bilo kakvu vrstu promene, promenu u izgledu, promenu navika, promenu ličnosti, ponašanja, ali i mesta stanovanja ili profesije. Ukoliko u snu nosite odeću koju inače na javi ne nosite, to može biti znak Vaše želje da se prikažete drugačijim nego što jeste, ili Vas drugi doživljavaju tako.

Razlog može biti to što želite da se prilagodite društveno prihvatljivim pravilima ponašanja, ili nekoj konkretnoj osobi. Osim toga, moguće je i da želite da sakrijete neki deo sebe ili svoje prošlosti, a ljudima pokazivati samo ono što je neophodno i nezaobilazno.

Na taj način stičete utisak da su svi konci u Vašim rukama i da Vi diktirate sve što Vam se događa u životu. Nedostatak odeće u snovima znači da ste veoma otvorena i slobodna osoba.

Međutim važno je i da se setite osećanja koja ste imali u tom trenutku. Pored otvorenosti, ovakvi snovi mogu da znače i da ste ranjivi ili da je neko nedavno saznao za neku Vašu tajnu.

Odeća u snu, takođe, može biti prikaz Vašeg samopouzdanja i toga koliko se dobro osećate u sopstvenoj koži. Tamna boja odeće uglavnom simbolizuje Vašu nesigurnost i povučenost, dok su svetle boje simbol bezbrižnosti i radosti i nevinosti.

Advertisements

Odeća jakih i živopisnih boja znači da ste veoma vesela, otvorena, spontana i bučna osoba koja širi ljubav na sve oko sebe. Ukoliko je veš koji ste nosili u snu bio jarkih boja, znači da ste skloni eksperimentisanju i isprobavanju novih stvari.

Takođe, obratite pažnju i na stanje odeće koju ste sanjali. Ako ste u snu kupovali novu odeću, verovatno se osećate ispunjeno i uspešno i spremni ste za nove pozitivne promene. Ako ste u snu nosili staru i pocepanu odeću, verovatno ste nesigurni u svoj izgled ili u mišljenje drugih ljudi o Vama.

Cepanje odeće u snu simbolizuje upoznavanje osobe kojoj ćete moći sve da kažete i potpuno bezbrižno joj se poverite.

Advertisements