Šta znači sanjati picu (pizzu)?

Sanjati picu ne spada u svakidašnje snove koji mogu da vam se dogode, već je specifičan kao i vrsta hrane koju sanjate.

Advertisements

Zbog specifičnosti postoji mnoštvo tumačenja snova o pici. Tumačenja mogu da zavise od vise faktora. Koju vrstu pice sanjate? Kakav je oblik te pice? Šta se od sastojaka nalazi na njoj? Na koji način je jedete?

Ovo su samo neka od pitanja koja sebi treba da postavite kada želite da protumačite ovaj nesvakidašnji san.

Kako su ovo snovi o hrani, oni mogu imati posebno,subjektivno,značenje samo za vas. Možda ih sanjate zbog dugo željenog puta u Italiju.

Možda vam je to trenutno zabranjena hrana zbog posebnog režima ishrane, a jedno vam je od omiljenih jela.

Možda ste samo pročitali neki novi recept koji vaša podsvest ne želi da zaboravite, a možda je značenje skroz drugo. Ako budete razmislili možda nađete odgovor na pitanje koje vas muči.

Sanjati da ste jeli picu

Ovi snovi imaju više značenja. Mogu da označavaju vašu želju za nečim što nije dobro po vas.

Ukazuju na brz život, stalno u pokretu- što je možda vaš trenutni način života. Mogu se tumačiti I kao zasluzena nagrada za dobro obavljen posao.

Postizanje nečega zbog čega ste bili zabrinuti. Nešto što se odvija po planu. Treba li bi da pravite manje planove kako bi ostvarili ciljeve koje želite u životu I da se oslanjate na timski rad.

Poslovi trebaju biti podeljeni prema sposobnosti pojedinca. Ako u snu sami jedete picu koja je namenjena za više osoba-pokazatelj vase trenutne usamljenosti.

Sanjati da ste pravili picu

Ovi snovi ukazuju na to da imate karakteristike dobrog vođe, lidera. Šta god da započnete možete postići veliki uspeh.

Advertisements

Snalažljivi ste i sposobni, svesni ste sebe i idete ka tome da napravite nesto veliko i vredno. Ovaj san pokazuje i vašu potrebu da sve bude po planu koji ste napravili.

Vi ste neko ko ne voli greške i čak ih i sami sebi teško opraštate. San predstavlja perfekcionizam, što nije uvek loše.

Ako pica koju pravite ispadne dobro pripremljena i ukusna, to znači da ce vam se vaš rad i predanost isplatiti.

Ali, ako se desi suprotno, da vam pica ne uspe, san vam govori da i vi u nečemu nećete uspeti.

Pratili ste uputstva sa recepta, ali je ipak ispalo loše – san vam skreće pažnju da bi trebali da promenite planove i taktike.

Prestanite da slušate druge i okrenite se sebi. Nemojte dopustati da vas drugi konstatno sputavaju i sprečavaju da vaša kreativnost izađe na videlo.

Takođe, san se tumači i na osnovu vaše reakcije na neuspelo jelo. Ako ste nervozni, to pokazuje da niste sposobni da se nosite sa stresnim situacijama u životu.

Trebali bi da se menjate, da trenutni neuspeh vidite kao novu priliku i nov početak. Usmerite sebe da gledate uvek napred, jer je povratak nazad nemoguć koliko god energije utrošili na to.

Sanjati da ste pojeli velik komad pice

Ovi snovi imaju isto značenje kao I izreka ,,Nemoj zagristi više nego što možeš sažvakati”

Advertisements

Preispitajte se, možda ste na sebe preuzeli previše obaveza i niste u mogućnosti da se prema njima postavite sa određenim stepenom odgovornosti, čak iako to želite.

Budite realni prema svojim mogućnostima i prema sebi. To može biti pokazatelj da vam nešto nedostaje za potpun osećaj sreće i zadovoljstva u životu.

Sanjati da poslužite picu

Ovi snovi ukazuju na blagoslov. Desiće vam se stvari koje će vas jako obradovati I usrećiti. Nešto sto ste već očekivali. Vaša dobrotai iskrenost prema drugima biće nagrađeni.

Vi ste neko ko nesebično pomaže I čini sve kako bi usrećio ljude oko sebe, to će vam se vratiti na najbolji mogući način.

Sanjati da imate želju da jedete picu

Ovi snovi su pokazatelj vaših jakih želja koje vam mogu stvoriti problem u životu. Ako u snu žudite za picom to govori o trenutnoj nemogućnosti da neke stvari postignete.

Advertisements

Sanjati pokvarenu picu

Ovi snovi ukazuju na neprijatnosti poput izdaje. Pazite kome verujete I kome se poveravate. Može se tumačiti I kao bolest.

Sanjati da delite picu sa drugima

Ovi snovi pokazuju da ste velikodušni prema drugima I da ste spremni da podelite sve sto imate. Za vas materijalno bogatstvo služi samo da bi usrećili druge.

Ako u snu delite picu sa porodicom, prijateljima ili emotivnim parterom to ukazuje da su vaši odnosi dobri i da ćete u budućnosti samo još više učvrstiti svoje veze.

Sanjati zaleđenu picu

Trebali bi ste da štedite da bi postigli određeni cilj. Može da znači da trošite ušteđevinu I ne razmišljate da li će vam novca ponestati.

Trebali bi da radite na pripremi budžeta, da pazite šta kupujete. Treba štedeti za razne ciljeve.

Razmislite o pravljenju plana potrošnje I pokušajte da ga poštujete. Ne kupujte nepotrebne stvari.

Sanjati picu izvan picerije ili restorana

Ovi snovi ukazuju na nešto što jako želite, a iz određenih razloga nikako ne možete doći do toga. Oni mogu biti okidač da se zapitate da li stvari koje svakodnevno radite zaista vode ka vašim ciljevima.

Sanjati picu u rerni

Ako u snu gledate picu u rerni-zainteresovani ste I nestrpljivi da saznate kako će se nešto odvijati ili kako će se neki zadatak završii.

Ovaj san vam može probuditi sumnju kako će se završiti neki projekat. Trebali bi ste da obratite pažnju na detalje I da pažljivo radite na svojim zadacima.

Advertisements

To će vam uštedeti vreme I novac. Ako postupate pažljivo greške ćete lakse uočiti I ispraviti.

Ako greške uočite prekasno tj.na kraju projekta, moraćete ga ponoviti. To može dovesti do određenog nivoa frustracije I stresa.

Sanjati da ste naručili picu

Ovi snovi su pokazatelj kontrole koju svakodnevno vršite. Mogu se tumačiti na više načina.

Kao odgovornost za sopstevene odluke I samokontrolu koja vas dovodi do osećaja sreće. Može simbolizovati borbu kroz određene izazove sa kojima ste suočeni.

Pica je stigla, ali fali neki od sastojaka koje ste poručili – to znači da vam nešto nedostaje u životu ili da ne živite svoj život kako želite zbog sumnje u sebe I neke vrste anksioznosti.

Advertisements

Trebali bi da se okrenete sebi I da pravite kratkoročne planove kako bi svoj potencijal popeli na maksimum.

Sanjati da ste jeli picu bez dodataka

Ovi snovi su pokazatelj trenutnog nezadovoljstva u životu. Prazna pica ukazuje na lične praznine. Potrebne su vam promene kako bi bili ispunjeniji I srećniji.

Sanjati da sečete picu

Ovi snovi govore o vašoj organizovanosti, volite da držite konce u svojim rukama I ne oslanjate se na druge. Vi ste ti koji kontrolišete I postavljate pravila.

Sanjati da ste odbili picu

Ovo je simbol svađe sa vašim poslovnim partnerima. Takođe, može da označava I potencijalni bankrot.

Advertisements

Sanjati picu – druga značenja

Pica u snovima označava vaš karakter koji se bori sa besmislom ili sukobima unutar sebe. Morate postati fleksibilniji I naučiti da probleme rešavate ili shvatate kao šalu.

To bi vam mnogo pomoglo u socijalnim odnosima. Pica koja ima tanku koru u snu označava da vam voljena osoba ne veruje. Može doći do svađa, rasprava koje vode ka zahlađenju odnosa I otuđenju jedne strane.

Ako ste pojeli celu picu sa stola u snu to ukazuje na nepoštovanje vašeg posla. Nadređeni vas ne ceni kao radnika, ne vidi I ne vrednuje vaš trud I rad.

Pica koja je različito punjena označava bogatstvo. Dogodiće vam se prilika da od života dobijete oponudu gde je ,,sve na tacni”

Malo dodataka na pici ukazuju na velike finansijske gubitke.

Advertisements

Ako u snu jedete picu to može označavati velike nevolje i poteškoće koje se dešavaju zbog vaše nepažnje i neuravnoteženosti u tom momentu.

Morate da poradite na svojim manama kako bi izbegli nevolje i neželjenje posledice.

Hladna pica znači da gubite nadu u pozitivan ishod. Treba da nađete nešto pozitivno što vas pokreće i vraća nadu.

Ako je u snu komad pice upao u blato označava pozitivne vesti iz daleke zemlje. Možda će vam se javiti ili doći u posetu prijatelji ili rođaci.

Ako u snu delite picu sa kolegama sa posla trebalo bi da se pripazite na poslu od neopravdanih napada i ogovaranja.

Advertisements

Pripremate picu u snu onda vas očekuju uzbudljive avanture. U život će vam ući nove stvari koje su pozitivne npr, moguće zaposlenje. Takođe moze da simbolizuje da sa jako malim gubicima rešite velike probleme.

Pica sa neobičnim dodacima označava vaš umor od običnog života i žudnju za nekim avanturama. To može da se odnosi na novi sport, hobi ili putovanje.

Ako su na pici neki dodaci koje niste očekivali to ukazuje da niste svesni svojih mogućnosti, kreativnosti i da u životu možete mnogo postići.

Sanjati picu – simbolika

Pica u snovima se može tumačiti na različite načine. Ako gledamo na picu kao na jelo koje je kombinacija različitih sastojaka, sama kombinacija sastojaka može biti jedan od načina na koji ćete tumačiti ove snove.

Advertisements

Pored toga možemo sagledati I njen kružni oblik. Kružni oblik tumačimo kao cikluse kroz koje čovek prolazi u životu, kao jedno putovanje I sve što s njim dolazi.

Sanjati picu kao simbol izbora

Pica može predstavljati izbore sa kojima se susrećete u životu.

Ako ste u situaciji da treba da napravite određeni izbor I već neko vreme razmišljate o svim mogućnostima koje imate, a podsvest vas podseća da bi ubrzo trebali da donesete konačnu odluku.

Sanjati picu kao simbol osećaja kompletnosti

Pica je kružnog oblika I na njoj su različiti sastojci, kao takva može biti simbol kompletnosti.

Zahvalni ste na svemu što ste prošli u životu jer su vas sve te situacije načinile osobom kakva ste danas. Osećate se kompletnim I zadovoljni ste sobom.

Advertisements

Sanjati picu kao simbol nezadovoljstva

Pica može označavati I nezadovoljstvo, to zavisi kako je predstavljena u snu npr.ako je lose napravljena ili ako je bezukusna.

U prilog ovom tumačenju ide to što je pica kroz istoriju bila poznata kao hrana siromašnih.

Pica je nastala u Italiji, ljudi su stavljali sastojke koje su imali na testo ili parče hleba i iz te ideje nastalo je danas svetski poznato jelo.

Ako pica u vašem snu izgleda loše ili je neprijatnog mirisa to je pokazatelj određene nesreće u životu I želje da stvari budu drugačije od onih kakve su trenutno.

Sanjati picu kao simbol zadovoljstva

Pica u snovima se može okarakterisati I kao simbol sreće. Označava obilje u životu, zadovoljstvo I sreću pojedinca.

Advertisements

Sanjati picu kao simbol složene ličnosti

Možda u vašem životu postoji osoba koja vam je prijtelj, a ovaj san vam ukazuje na to da u toj osobi postoji nešto više nego što vam se čini na prvi pogled.

Pica se sastoji iz više slojeva, to simbolise složenu ličnost vašeg prijatelja iz različitih uglova. Ovo se ne mora odnositi na osobu, može se odnositi na neku životnu situaciju.

Situacija je takva da zahteva više analize pre nego sto odustanete od nečega ili je svrstate u neku od kategorija.

Sanjati picu kao simbol samoprihvatanja

Pica u snu može da označava prihvatanje sebe. Prihvatanje sebe se odnosi na sve vrline I mane, dobre I loše strane. Svaka ličnost je posebna I ta posebnost je zapravo ono što vas čini lepim.

Ovaj san ukazuje na ljubav prema sebi, onakvim kakvi ste zaista I prema svemu onome za šta se zalažete I iz čega crpite sreću I zadovoljstvo.

Advertisements

Sanjati picu kao simbol dobre kombinacije

Pica u snu može označavati dobro partnerstvo ili povoljne varijante koje vam se pojavljuju u životu.

Ako ste nedavno sklopili poslovni dogovor san u kome ste videli picu upravo govori o tome, podsvest vam ukazuje da ste na pravnom putu I da ste napravili dobar izbor.

Takođe govori o međuljudskim vezama u kojima ste ispunjeni. To mogu biti odnosi u okviru porodice, sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

Može da govori poslovnim partnerima sa kojima ste napravili tim koji će vam doneti puno uspeha I zadovoljstva na tom planu.

Zaključak

Advertisements

Pica u snovima se može tumačiti na mnoštvo načina. Većina tumačenja ovih snova je pozitivna.

Zabeležite ono što ste sanjali kako bi ste mogli svoj san da protumačite I shvatite sta podsvest želi da vam poruči.

Advertisements